Electronic Arts EA Access'i Bu Yıl Büyük Bir Platforma Getirmeyi Planlıyor

06.02.2019 17:45 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, paralı abonelik servisi EA Access'i en sonunda PlayStation 4'e getirecek gibi görünüyor.
 
Şirket finansal sonuçlarını açıkladığı konferans esnasında "Bu yılın ilerleyen zamanlarında abonelik servisini başka bir büyük platforma sunmayı planlıyoruz." dedi. Nintendo Switch de ihtimaller arasında ancak PlayStation 4 daha olası görünüyor.

Electronic Arts daha önce yaptığı açıklamalarında da EA Access'i diğer platformlara getirme planlarından bahsetmişti. Örnek olarak 2017'nin sonunda Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson "EA Access ve Origin Access gibi abonelik servislerimiz ağımız üzerinden bize çok fazla oyuncu getiriyor. Oyuncu tabanı büyümeye devam ediyor ve bu modeli ileride daha fazla platforma getirmemizi bekleyebilirsiniz." demişti.

Şu anda Xbox One'da mevcut olan EA Access ve PC'de mevcut olan Origin Access Basic sistemin kütüphanesinde bulunan oyunları ücretsiz olarak oynayabilme, piyasaya çıkmadan yeni Electronic Arts oyunlarını deneyebilme ve Electronic Arts alışverişlerinde %10 indirim alabilmenizi sağlıyor. PC'de ayrıca daha pahalı olan Origin Access Premier aboneliği var o da Electronic Arts'ın oyunlarına çıktığı gibi tam erişim imkanı sunuyor.  

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler