Electronic Arts Respawn Entertainment'ı Satın Aldı

10.11.2017 04:56 Gazali Çetinkaya

 
   Electronic Arts, Titanfall serisinin geliştiricisi Respawn Entertainment'ı satın aldığını duyurdu.

   Respawn Entertainment şu anda birden fazla proje üzerinde çalışıyor. Bunlar: Star Wars evreninde geçecek bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu, Oculus Rift VR için gerçekçi bir savaş oyunu ve bugün resmi olarak doğrulanan yeni bir Titanfall oyunu.
 
   Anlaşmaya göre, Electronic Arts 151 milyon dolar nakit, 164 milyon dolara kadar uzun vadeli öz sermaye ve performans hedeflerine ulaşılmasına bağlı olarak maksimum 140 milyon dolar daha ödeyecek. Kısacası bu anlaşmanın bedeli Electronic Arts için toplamda 455 milyon dolar. 
 
   Respawn Entertainment CEO Vince Zampella,

   "Respawn'ı endüstrideki en yetenekli kişilerden bazılarıyla bir stüdyo oluşturmak ve yenilikçi oyunlarda en iyi geliştirici olmak hedefiyle başlattık. Şimdi kültürümüzü ve yaratıcı özgürlüğümüzü korurken uzun vadeli başarı için ihtiyacımız olan kaynakları ve desteği getirecek bir endüstri liderine katılmanın zamanı geldiğini hissettik. EA Titanfall ve Titanfall 2 ile yıllar boyunca mükemmel bir partner oldu ve güçlü yanlarımızı birleştirmekten dolayı heyecan duyuyoruz. Bu, Respawn, EA ve oyuncularımız için harika bir ileri adım."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Titanfall 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Respawn Entertainment Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 28 Ekim 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 24 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler