Electronic Arts, UFC 4'ün Oyun İçi Reklamlarını Kaldırdı

07.09.2020 00:16 Gazali Çetinkaya

 
UFC 4 oyuncu topluluğundan gelen yoğun tepkiler üzerine, Electronic Arts oyundaki maç içi reklamları kaldırdı.

Maç sırasında pozisyon tekrarı anlarında Amazon'un dizisi The Boys'un reklamının yapılması oyuncu topluluğunun epey bir tepkisini çekti. Oyuncular 60 dolarlık bir oyunda oynaması ücretsiz bir oyun gibi reklam yapılmasının doğru olmadığını ifade etti.

Bu tepkilerden sonra Electronic Arts oyunculardan özür dileyerek reklamları kaldırdı ve ileride bir daha böyle bir şey olmayacağının sözünü verdi.

"Tekrar kısmında ortaya çıkan ve ekranı kaplayan reklam entegrasyonunun hoş karşılanmadığı geri bildirimlerinizden açıkça anlaşılıyor. Ekibimiz reklamları devre dışı bıraktı ve oynanış deneyimine neden olmuş olabilecek herhangi bir kesintiden dolayı özür dileriz."

"Oyuncularımızın mümkün olan en iyi EA SPORTS UFC 4 deneyimini yaşadığından emin olmak istiyoruz ve bu reklam entegrasyonu ileride tekrar görünmeyecek."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
UFC 4 Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Sports Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Ağustos 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler