Electronic Arts Yeni Plants vs. Zombies ve Need for Speed Oyunu Geliştirdiğini Doğruladı

06.02.2019 09:43 Gazali Çetinkaya

 
Electronic Arts, finansal sonuçlarını açıkladığı konferans esnasında, yeni Plants vs. Zombies ve Need for Speed oyununun geliştirildiğini doğruladı.

Electronic Arts ayrıca "yeni, ücretli Titanfall" oyununun da bu yılın sonlarında çıkış yapacağını ve yeni oyunun seriye bir değişiklik getireceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde Eurogamer'a konuşan Respawn Entertainment yapımcısı Drew McCoy Titanfall 3 üzerinde çalışmadıklarını açıklamıştı. Bu oyun muhtemelen 1 ve 2. oyundan biraz farklı olacak.

Son olarak Electronic Arts yine Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Star Wars Jedi: Fallen Order oyunun da bu sonbaharda çıkış yapacağını doğruladı. Star Wars Jedi: Fallen Order E3 2018'de duyurulmuştu ve daha açıklanan bilgilere göre oyuncular Jedi olarak oynayabilecek ve karanlık bir hikayeye sahip olacak oyun Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith ve Star Wars: Episode IV – A New Hope arasında geçecek.

Yeni Plants vs. Zombies, Need for Speed ve Titanfall oyunu hakkında daha fazla bilgi açıklanmadı. 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 1 Saat önce Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 8 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 9 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 10 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler