Elgato 4K 60 FPS Kayıt Yapan Yeni Kartını Çıkarıyor

07.11.2017 16:56 Gökhan Yılmaz

 
     Geçtiğimiz Gamescom'da duyurulan yeni Elgato kayıt kartları 400$ fiyat ile ön siparişe açıldı ve artık oyuncular daha uygun fiyatlara 4K çözünürlükte 60 FPS kayıt alabilecekler.
 
     Elbette böyle bir sistem kurmak ve bu karta 400$ vermek pek uygun fiyat sayılmaz ama piyasada olan alternatiflere oranla daha iyi bir seçenek sunacağı ve piyasaya rekabet getireceği kesin. Zira Avermedia'nın 4K kayıt cihazı 4K Frame Grabber 1000$'a satılıyor.
 
     "4K içerikler geçici bir heves değil ve kalıcı olacaklar. Bu içeriklere olan talep gün geçtikçe artıyor. İçerik üreticileri artık kendilerini limitlemek zorunda değiller." şeklinde bir açıklama yapıldı. 
 
      Yeni kayıt kartı PCIe x4/x8/x16 slotlarını kullanıyor ve 140 Mbps'a kadar yüksek kalitede kayıt yapabiliyor. Elbette bu tip cihazların en büyük avantajı kayıt yaparken ekran kartına yük bindirmiyor oluşu. Aynı zamanda 4K yerine 1080p kayıt yaparsanız 240 FPS'ye kadar çıkabiliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 15 Dk önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 46 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler