Elite Dangerous: Odyssey Genişlemesi 19 Mayıs'ta PC için Çıkacak

23.04.2021 07:32 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Frontier Developments, Elite Dangerous'ın yeni genişlemesi Odyssey'nin PC için 19 Mayıs'ta çıkış yapacağını duyurdu. 
 
Konsol versiyonlarının bu sonbaharda çıkması planlanıyor.
 
PC'de son alfa testi 28 Nisan'da başlayacak. Genişlemenin Deluxe Alpha Expansion sürümünü ön sipariş veren kullanıcılar katılabilecek.
 
Elite Dangerous: Odyssey Steam'de 61,00 TL ve Deluxe Alpha Expansion sürümü 82,00 TL.
 
Frontier Developments, "Alfa periyodu sırasında geri bildirimleriniz paha biçilemez derecede önemliydi ve o geri bildirimleriniz bu çıkış tarihini mümkün kıldı. Daha fazla iyileştirme ve içerik güncellemeleri üzerinde çalışırken dördüncü alfa aşamasında ve çıkış sonrasında geri bildirimlerinizi toplamaya devam edeceğiz." diye belirtti.
 
Elite Dangerous: Odyssey ile birlikte oyuncular ilk defa uzay gemisinden çıkarak gezegenleri birinci şahıs açısından yaya olarak keşfedecek ve FPS olarak aksiyona girecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Elite: Dangerous Platformlar: PC XBOX ONE PS4 Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO Çıkış Tarihi: 16 Aralık 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 1 Saat önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 2 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 3 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 4 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler