Ellie'nin Aktrisi Eğer The Last of Us 2 Yapılırsa Bunun Bir Parçası Olmak İsterim Dedi

28.08.2016 13:25 Gazali Çetinkaya

 
   The Last of Us 2 henüz Naughty Dog tarafından doğrulanmış değil ancak ilk oyunda Ellie'yi canlandıran Ashley Johnson gerçekleştirdiği röportajda eğer The Last of Us 2 yapılırsa seve seve geri döneceğini belirtti.
 
   Ashley Johnson yaptığı açıklamasında, eğer onların Ellie ve Joel hakkında veya o dünya için başka bir hikayesi varsa kesinlikle onlara katılırım dedi. Ashley Johnson ayrıca bazen hikayeler tek bir yapımdan oluşabilir ve böyle olunca sadece bu şekilde bırakmamız gerekir. Ancak eğer onlar bir tane daha yaparsa bunun bir parçası olmak isterim diye de belirtti. 
 
   2013 yılında çıkış yapan The Last of Us birçok kişinin kalbinde en önemli yere sahip oyunlardan birisidir ve belki de en çok devamını görmek istediğimiz oyunlardan da birisidir. Hakkında da epey bir söylenti haberi olan The Last of Us 2'yi ileride görecek miyiz işte onu zaman gösterecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Korku Çıkış Tarihi: 14 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler