Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde?

28.04.2024 15:37 Mehmet Tandoğan

 
 
İsveç merkezli oyun holdingi Embracer Group, geçtiğimiz günlerde 3 farklı şirkete bölünme kararı aldı. Oyun ve eğlence sektöründe önemli bir yere sahip olan bu holding, Asmodee Group, Coffee Stain & Friends ve Middle-earth Enterprises & Friends olarak ayrılmaya hazırlanıyor.
 
Üç farklı şirket halka açık olacak 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre her bir şirket halka açık olacak ve kendi temel stratejisine odaklanacak. Buna göre şirketler kendi işlerine daha iyi odaklanacak ve mevcut projelerini kullanıcılara sunmaya başlayacak. Üç yeni şirketin dağılımı şu şekilde olacak:
 
Middle-earth Enterprises & Friends: Embracer Group olarak yeniden adlandırılacak olan bu şirket, oyun geliştirmenin ve yayınlamanın merkezi bir gücü haline gelecek. Şirket dahilinde Yüzüklerin Efendisi markası bulunacak.
 
Asmodee Group: Bu şirket daha çok masaüstü oyunlarının yayınlanmasına ve dağıtımına odaklanacak. Bu kapsamda Ticket to Ride, 7 Wonders, Azul, CATAN, Dobble ve Exploding Kittens gibi markaların haklarını elinde tutacak. Aynı zamanda Yüzüklerin Efendisi, Marvel, Game of Thrones ve Star Wars serilerini temel alan lisanslı masaüstü oyunları da geliştirecek.
 
Coffee Stain & Friends: Bağımsız ve orta ölçekli bir şirket olarak karşımıza çıkacak ve oynaması ücretsiz oyunlara odaklanacak. Yeni şirketin sahip olduğu markalar arasında Deep Rock Galactic, Goat Simulator, Satisfactory, Wreckfest, Teardown ve Valheim yer alıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler