En Popüler Hangisi ?

25.12.2009 19:18 Erdinç İyikul

 
   Bolumsonucanavari.com’da yeni bir özellik daha aktif hale geldi. Sayfanın en alt kısmında yer alan “En Popüler Oyunlar” bölümünden artık son 3 günün en çok künyesi tıklanan, videosu izlenen ve haberi ile beraber incelemesi okunan oyunları, ilk 10 içersinde tıklanma sayılarına göre sıralanmaya başlıyor. Bu sayede ne oynamalıyım diye düşündüğünüz anlarda, oyuncuların tercihlerini yansıtan popüler içerik kısmına uğramak, en doğru fikri edinmeniz için yeterli. Ayrıca bu kısım üzerinden önümüzdeki dönemlerde karşımıza çıkacak olan oyunlar arasında ön planda olanları da görüp, oyuncuların en çok neleri beklediğini gözler önüne sermiş oluyoruz.

  Bununla beraber aktif hale gelen bir başka özellik ise yeni eklenen künyeler ve ekran görüntüleri bölümü. Bu bölüm sayesinde sitemize yeni eklediğimiz künyeleri takip edebilir ve haberler arasında kaynayıp giden ekran görüntüsü duyurularını güncel bir şekil görebilirsiniz.

  Bölümsonucucanavari.com yenilenmeye ve gelişmeye önümüzdeki günlerde de devam edecek. Beta sürecinden olan sitemiz hakkında paylaşmak istediğiniz fikirlerinizi iletisim@bolumsonucanavari.com mail adresinden bizlere iletebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler