End of Nations, Artık Bir MOBA Oyunu

12.07.2013 19:14 Tunahan Başol


    Bir MMO oyunu olarak duyurusu yapılan gerçek zamanlı strateji oyunu End of Nations, dağıtıcısı Trion Worlds'ün aldığı bir kararla artık bir MOBA oyunu oldu. Bu karardan sonra, oyunun geliştiricisi Petroglyph Games ile yollarını ayıran Trion Worlds, oyunu kendisine bağlı geliştiriciye yani Trion Games'e vermiş. Trion, End of Nations'ın türü için 'taktiksel MOBA' terimini kullanıyor ve oyun için "Aynı League of Legends veya DOTA 2 gibi, fakat arabalar ve tanklarla" açıklaması yapılıyor.
 
     Bir MMO-RTS oyunu olarak bir yılını kapalı betada harcayan oyunun yeni halinde yöneteceğimiz karakterler, hem araba, tank vs. olabiliyor, hem de insanımsı bir görünüme dönüşebiliyorlar. Transformers gibi düşünün. 
 
     Piyasadaki MOBA oyunlarının yükselişi, Trion Worlds'ü bu karara zorlamış gibi görünüyor. Bakalım bu fikirlerle MOBA piyasasına bir yenilik gelecek mi. Oyun için kaydınızı buradan yaptırabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
End of Nations Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 4 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler