End of Nations Betası Bugün Başlıyor

Haritalarda büyük savaşlar olacak, bu nedenle müttefiklerinizi iyi seçin!
20.07.2012 12:13 Gökhan Yılmaz

 
     End of Nations'ın beş yıllık geliştirme sürecini geride bırakırken, sonunda yavaş yavaş oyunun çıkışına doğru ilerliyoruz. Düşüşte olan RTS türünü bir sonraki adıma taşıyacağı iddia edilen oyun RTS ile MMO'yu birleştirmeyi hedefliyor.
 
     Oyunular iki farklı gruptan birine dahil olarak istedikleri alt sınıflardan birini seçip onu tamamen kişiselleştirebilecek. Kendi güçlerini kurabildikleri gibi aynı zamanda da diğer oyuncularla birlik de olabilecekler. Aynı harita üzerinde 56 farklı orduya izin veren End of Nations'da bolca patlama olacak ve kan dökülecek gibi görünüyor.
 
     Oyun için planlanan ilk kapalı beta testi bu hafta sonu düzenlenecek. Bugünden itibaren Pazar akşamına kadar sürecek beta sayesinde oyun hakkında pek çok yorum bulmak mümkün olacak. Eğer betaya katılmak istiyorsanız beta sayfasından kaydınızı yaptırabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
End of Nations Platformlar: PC Geliştirici: Trion Games Dağıtıcısı: Trion Worlds Tür: MOBA Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 15 Dk önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 1 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 2 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 3 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler