Ender Lilies: Quietus of the Knights Haziran'da Erken Erişimden Çıkıyor

15.04.2021 06:37 Gazali Çetinkaya

 
Karanlık fantezi 2D aksiyon rol yapma oyunu Ender Lilies: Quietus of the Knights bu yılın başlarından beri Steam'de erken erişimde. Yakında erken erişimden ayrılacak ve konsollara da gelecek.

Yayıncı Binary Haze Interactive ve geliştiriciler Live Wire ile Adglobe, Ender Lilies: Quietus of the Knights 1.0 sürümünün 22 Haziran'da Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. 6 Temmuz'da PlayStation 5 ile PlayStation 4'e ve daha sonraki bir tarihte Xbox Series ile Xbox One'a gelecek.
 
1.0 sürümü güncellemesi tamamlanmış hikaye, beş yeni bölge, yeni düşmanlar, boss'lar ve yetenekler, optimize edilmiş oyun dengesi ve karakterin manevrası ile görünümde iyileştirmeler sunacak.
 
Oyunun erken erişim fiyatı şu anda $19.99 / €19.99 / 32,00 TL. 1.0 sürümüyle birlikte $24.99 / €24.99 olacak.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Steam sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ender Lilies: Quietus of the Knights Platformlar: PC PS4 Geliştirici: adglobe Dağıtıcısı: Binary Haze Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 5 Dk önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 14 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler