Epic Games, Birinci Parti PlayStation Özel Oyunları için Sony'ye 200 Milyon Dolar Teklif Etmiş

08.05.2021 10:23 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games ile Apple arasındaki davada sızdırılan belgelerden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
Belgelerde belirtilene göre Epic Games, 4-6 tane birinci parti PlayStation özel oyununu PC'de Epic Games Store'a özel olarak getirmek için Sony Interactive Entertainment'a 200 milyon dolar teklifte bulunmuş.
 
Henüz bir anlaşma yok. Epic Games, Sony Interactive Entertainment'tan gelecek cevabı bekliyor. 
 
Horizon Zero Dawn PC versiyonu Epic Games Store ile Steam'de eş zamanlı olarak çıktı. Days Gone PC versiyonu da aynı anda çıkacak. PlayStation patronu Jim Ryan, Days Gone'dan sonra daha fazla birinci parti PlayStation özel oyununu PC'de göreceğimizi söylüyor.
 
Belgeler ayrıca Epic Games'in Microsoft ve Nintendo oyunlarıyla da ilgilendiğini gösteriyor.
 
Xbox Game Pass PC yöneticisi, Epic Games Store'un izlediği stratejileri doğru bulmadığını ifade etmiş ve Microsoft Store ile direkt rakip oldukları için iş birliği mümkün görünmüyor. Nintendo için çok zor bir iş olduğu ve başlamadan biten umutsuz bir girişim olduğu not düşülmüş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 2 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 7 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 7 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 8 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler