Epic Games Bu Hafta 140 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor!

25.11.2023 21:41 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda aksiyon macera oyunu Deliver Us Mars'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 30  Kasım Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Diğer yandan haftaya yani 30 Kasım itibarıyla Jitsu Squad ve Mighty Fight Federation adlı oyunlar oyunculara ücretsiz olarak sunulacak.  
 
Deliver Us Mars
 
 
 
Ödüllü oyun Deliver Us The Moon'un devamı niteliğinde olan Deliver Us Mars, sürükleyici bir astronotluk deneyimi sunuyor. Oyunda yoğun atmosferli bir bilim kurgu macera deneyimi yer alıyor. Gizemli Outward tarafından çalınan ARK koloni gemilerini kurtarmak üzere gerilim yüklü ve yüksek riskli bir görevde yeni sınırları keşfetmeye çalışıyorsunuz. 
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler