Epic Games Bu Hafta 1 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor

10.02.2023 13:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime açıldı. Bu hafta oyuncular eğlence, simülasyon oyunu Recipe For Disaster'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunu 16 Şubat Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan 16 Şubat tarihinde ücretsiz olacak oyun da açıklandı. Bu yapımın adı Warpips. Warpips, roguelite unsurları bünyesinde barındıran bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 
 
Recipe For Disaster
 
 
 
Eğlence odaklı simülasyon oyunu olarak karşımıza çıkan Recipe For Disaster, biz oyunculara restoran işletmeciliği deneyimi fırsatı veriyor. Oyun içerisinde bir restoran kuruyor, bu restoranı geliştiriyor, genişletiyor ve başarılı bir şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Yönetim simülasyon unsurlarını bünyesinde barındıran bu yapımda senaryo modu, serbest oynanış modu ve daha fazlası yer alıyor.
 
Senaryo modunda biz oyuncular önceden belli olan hikayeleri deneyimleyebiliyor, serbest oynanış modunda ise tüm serbestlik ve özgürlük bize ait oluyor. Restoranı baştan aşağıda tasarlıyor, müşterilere yemekler sunuyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. 
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 9 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 24 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler