Epic Games Bu Hafta 346 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

17.11.2023 14:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda macera rol yapma oyunu EARTHLOCK'u ve strateji şehir kurma oyunu Surviving the Aftermath'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 23 Kasım Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
EARTHLOCK
 
 
 
Earthlock, 90'ların sonundaki klasik 3D rol yapma oyunlarından ilham alan, sıra tabanlı dövüş ve karakter ilerlemesine yeni bir bakış açısı getiren ayrıca bağımsız olarak geliştirilen bir deneyim olarak karşımıza çıkıyor.
 
- Epic Games sayfası
 
Surviving the Aftermath 
 
 
 
Kıyamet sonrası bir gelecekte hayatta kalabileceğiniz ve zenginleşebileceğiniz oyunda kaynaklar kıt olarak karşımıza çıkıyor. Felaketlere göğüs gerebileceğiniz yapımda en üstün koloniyi kurabiliyor, koloni sakinlerini koruyabiliyor ve harap olmuş bir dünyaya yeniden uygarlık getirebiliyorsunuz.

Diğer taraftan koloni sınırlarının dışına çıkıp çorak diyarları keşfederek kaynak toplayabiliyor, rakip kolonilerle görüşebiliyor ve dünyanın sırlarını ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler