Epic Games Bu Hafta 82 TL'lik Oyunu Ücretsiz Veriyor

03.12.2023 12:48 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere geçtiğimiz Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda aksiyon, dövüş, macera oyunu Jitsu Squad'ı ve dövüş oyunu Mighty Fight Federation'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 7 Aralık Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Jitsu Squad
 
 
 
Hızlı tempolu bu platform aksiyon oyunu içerisinde gerçekten de üst düzey bir yapı bizlere aktarılıyor ve üzerimize akın akın gelen düşmanları burada ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Oyunda çizgi film tarzı bir yapı ile beraber karşılaşabilir ve aynı zamanda buradaki karakterler gerçekten de ilgi çekici bir şekilde karşımıza geliyor. Oyunda yer aldığımız süre boyunca hızlı bir şekilde düşmanları alt etmek için elimizdeki becerileri kullanabiliyor ve düşmanlara karşı burada çeşitli hamleler gerçekleştirebiliyoruz.
 
- Epic Games sayfası
 
Marvel vs. Capcom II, Dragonball FighterZ & Super Smash Bros. gibi dövüş oyunlarından ilham alan yapısı ile beraber karşımıza gelmeye hazırlanan oyunda 4 oyunculu bir co-op dövüş içeriği bizlere aktarılıyor. Oyun içerisinde elbette arkadaşlarla beraber oynamak ve arkadaşlarla beraber düşmanların üstesinden gelmek oldukça eğlenceli bir deneyimin kilidini açabiliyor. Farklı farklı oyun modlarının yer aldığı yapım içerisinde aksiyon ve tuhaf olayların karşımıza geldiğini deneyimleyebilir ve aynı zamanda çizgi film tarzı karakterlerin karşımıza çıktığına göre biliyoruz. Burada gerçekten de ilgi çekici karakterler ön plana çıkmaya hazırlanıyor ve tuhaf tuhaf karakter tiplemeleriyle beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz.
 
Oyunda farklı tarzlarda aksiyon sistemine dahil olabiliyor ve düşmanları istediğimiz şekilde burada ortadan kaldırabiliyoruz. Yaptığımız kombolarla beraber düşmanları alt edebildiğimiz yapımda karakterler arasında geçiş de yapabiliyoruz. Aynı zamanda tek bir görevi içerisinde farklı farklı takımları kontrol edebiliyor ve bu takımlarla beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Diğer taraftan bir arkadaşınızla beraber iki farklı karakter seçerek oynayabiliyor ve kendi takımınızı bu şekilde yönetebiliyorsunuz. Böylece oyunda kombo olasılıklarınız üst düzeye çıkabiliyor ve burada yapacağınız hamlelerde oldukça fazla değişkenlik ve çeşitlilik gösteriyor. Bunun dışında takımınızı kontrol edebiliyor ve bir takım içerisinde yer alan karakterleri bir anda sahaya sürebilir ve düşmanları bu kapsamda ortadan kaldırabiliyorsunuz. Bu da oyuna gerçekten de çeşitlilik katan ve etkili olan unsurlar arasında yer alıyor diyebiliriz.
 
 
 
Yaptığınız kombolarla beraber düşmanların üstesinden gelmeye çalıştığınız ve farklı bölgelere doğru adım attığınız yapımda yandan görünümlü bir yapı yani kamera bakış açısı bizlere aktarılıyor. Bu kamera bakış açısıyla beraber sağa sola doğru ilerleyebiliyor, düşmanların bir anda üzerimize sağdan soldan geldiğini ve çullandığını deneyimleyebiliyor, aynı zamanda burada hızlı tempolu bir yapı ile karşılaşabiliyoruz. Ortalığın karıştığı ve sürekli olarak düşmanların üzerimize geldiği bu yapımda elbette hayatta kalmak bizim temel amacımız oluyor ve burada yaptığımız hamlelerle düşmanların üzerine zıplayabiliyor, burada tekmeler atabilir, uçan tekmelerle beraber düşmanları yere serebilir ve aynı zamanda etraftan çeşitli ruh küreleri toplayabiliyoruz.

Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca, siz de göreceksiniz ki oyun içerisinde sağda solda çeşitli ruh küreleri bulunacak. Grup küreleri ile beraber dilediğiniz şekilde daha yenilmez bir takım olmaya çalışacak ve aynı zamanda büyük çaplı zırhınızı burada kuşanabileceksiniz. Bunun dışında yenilmez olabileceğiniz ve tüm saldırıları ve özel hareketleri kısa sürede gerçekleştirebileceğiniz bir yapı bu ruh küreleri ile beraber mevcut olacak. Dolayısıyla bu küreleri toplamak ve etrafı araştırmak oldukça önem arz edecek. Aynı zamanda grup görevlerini toplayarak bir anda kendinizi ulti açarken bulabilecek ve bunlarla beraber de düşmanları daha kolay bir şekilde alt edebileceksiniz.
 
Oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre süper özel hareketler bulunuyor. Bu hareketlerle beraber yer aldığınız oyunda 500'den fazla zincir kombo sistemi yer alıyor. Yani oyunda gerçekten de 500'den fazla kombinasyon hareketleriyle beraber oldukça ilgi çekici bir yapı ile karşılaşabilir ve sürekli olarak aksiyon içerisinde bu hareketleri deneyimleyebiliyorsunuz. Oyunda yaptığınız her hareketin bu sayı ile beraber aslında her zaman farklı olarak karşımıza çıktığını söyleyebilir ve bununla beraber de eğlenceli bir yapıyı bizlere aktarıldığını doğrulayabiliyoruz. Ayrıca oyun içerisinde benzersiz düşmanların bizlere sunulduğunu ve çok çeşitli bir düşmanlarla beraber de oyundaki yerimizi aldığımızı söyleyebiliriz. Ek olarak farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bu bölgelerin her birinin kendine ait teması, yapısı ve düşman birimleri bulunuyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca farklı içeriklerle ve farklı düşmanlarla beraber karşılaşabiliyor ve bunlarla beraber de oyundaki ilerlememizi daha da hızlandırabiliyoruz.
 
 
 
Oyunda sürekli olarak koşabiliyor ve düşmanların üzerine atlayabiliyoruz. Aynı zamanda güçlü oyuncu karakter dönüşümleri de bizlere sunuluyor. Yukarıda bahsettiğim gibi ruh görevlerini toplayarak bir dönüşümden faydalanabiliyor ve bu kürelerle beraber de elbette bu dönüşümleri oyun içerisinde gerçekleştirebiliyoruz. Bu dönüşümlerle beraber daha güçlü bir konuma gelebiliyor ve bununla beraber düşmanları daha kolay ve hızlı bir şekilde ortadan kaldırabiliyoruz. Farklı farklı becerilerin ve özelliklerini yer aldığı yapımda elbette karakterler arası geçiş yapabilir ve arkadaşlarla beraber oynayabileceğiniz eğlenceli bir yapıya bünyesinde barındırıyor diyebiliriz.
 
Dolayısıyla Epic Games kapsamında ücretsiz olarak sunulan bu oyunu elbette kütüphanemize ekleyebilir ve bu oyundan siz de faydalanabilirsiniz. Güzel bir deneyimi bizlere aktarmayı hedefleyen yapı, elbette arkadaşlarla beraber oynanması oldukça zevkli bir içeriği bünyesinde barındırıyor. Bu içerikle beraber de sağa sola doğru koşabiliyor, düşmanları alt edebilir ve aksiyon içerisindeki yerimizi alabiliyoruz.
 
Mighty Fight Federation 
 
 
 
Arena tarzı dövüş oyunu içerisinde gerçekten de ilgi çekici dövüş mekanikleri bulunuyor ve bu sayede aksiyon içerisinde kendimizi dahil edebiliyoruz. Benzersiz oyun tarzlarına sahip 14 farklı karakterin yer aldığı yapım içerisinde bu karakterlerden istediğinizi seçebiliyor ve bu karakterleri de dilediğiniz gibi ilerleyebiliyorsunuz. Havayı fırlatabileceğiniz hızlı hava saldırıları ile beraber ön planı yapmaya çalışabileceğiniz yapımda gerçekten de ilgi çekici detayların bizlere sunulduğu doğrulanıyor ve aynı zamanda teke tek maçlarıyla beraber de diğer düşmanlara karşı yüzleşebileceğimizi aktarabiliyoruz.
 
- Epic Games sayfası
 
Oyunda istediğiniz şekilde diğer dövüşçülerle beraber takım kurabiliyor veya diğer taraftan herkes tek olarak bu kaos içerisinde yerini alabiliyor. Dolayısıyla oyunda bu tarz farklı farklı oyun modları yer alıyor ve bu oyun modları ile ve seçenekleriyle beraber de kendi deneyiminizi özelleştirebilir ve yükseltebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlarda farklı modların yer alması elbette daha eğlenceli bir yapının kilidini açabiliyor ve aynı zamanda dövüş mekaniklerinin de burada ön planda olduğundan dolayı sürekli olarak etrafın kaosa sürüklendiğini söyleyebiliyoruz.
 
İlgi çekici karakterlerle beraber yer aldığımız yapım içerisinde 3 boyutlu arenalarda kendimizi bulabiliyor ve burada dilediğimiz gibi etrafı kaosa sürükleyerek ortalığı araştırabiliyoruz. Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca istediğiniz şekilde alanı tutabiliyor, bu alan içerisinden diğer düşmanları çıkarmaya çalışıyor ve aynı zamanda karşı saldırı yapmak için kendi hamlelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Hızlı bir aksiyon sistemine bünyesinde barındıran yapım içerisinde ilgi çekici kombo seçeneklerine sahip karakterler yer alıyor ve bunlar arasından istediğinizi seçebiliyorsunuz. Bu karakterlerin her birinin kendine ait yapısı, teması ve dövüş unsurları bulunuyor. Dolayısıyla oyunda bu karakterleri deneyerek sizlere en iyisini ve en uygununu seçebiliyorsunuz.
 
 
 
Dövüş türüne yenilikçi bir yapı ile beraber yaklaşan bu oyunda rekabetçi bir sistem bizlere aktarılıyor ve aynı zamanda dövüş mekanikleriyle beraber oyunda düşmanlara karşı hızlı bir şekilde gelebiliyoruz. Oyunda düşmanların saldırılarından sağa sola doğru hızlı bir şekilde kaçabiliyor ve aynı zamanda burada düşmanlarının arkasından dolanabiliyoruz. Hızlı bir şekilde düşmanlarının üzerine gidebileceğimiz ve yerel veya çevrimiçi olarak 4 kişiye kadar savaşabileceğimiz oyunda dilediğiniz gibi tek başımıza da aynı şekilde oynayabiliyoruz. Farklı oyun modlarının yer aldığı yapımda gerçekten de üst düzey bir yapı bizleri bekliyor ve aynı zamanda becerilerimizi bu kapsamda geliştirebiliyoruz. Burada her bir karakterin farklı beceri ağacı bulunuyor. Bu ağaç ile beraber farklı dövüş türlerine adım atabiliyor ve aynı zamanda burada güzel bir savaş deneyimi, yani dövüş deneyimi elde edebiliyoruz.
 
Oyun içerisinde arka planda bir hikaye anlatılıyor. Ancak bu arka plandaki hikaye elbette sizin ilginizi çekecek olan türden karşınıza çıkmayabilir. Nitekim oyunda yer aldığınız süre boyunca arka planda kozmik bir gücün yer aldığını söyleyebiliriz. Burada kozmik gücün olması ile beraber kendi gerçekliğini kendi yaratan bir düşmanın olduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla bizim de buradaki amacımız bu düşmanı ortadan kaldırmak ve kendi gerçekliğimize geri dönmek diyebiliriz. Ancak bu hikaye elbette ilginizi çeker veya çekmez. Bu tamamen sizin bakış açınıza bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bunun dışında ise oyun dövüş mekanikleriyle ve kombo mekanikleriyle beraber ön plana çıktığından dolayı elbette bu mekanikler daha önemli olarak karşımıza çıkabiliyor diyebiliriz.

Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca karakterlerimizle beraber düşmanları yukarı doğru fırlatabiliyor, onları sağa sola doğru vurabiliyor, yerden yere vurduğumuz karakterleri yani düşmanları burada ortadan kaldırabiliyor ve aynı zamanda etraftan çeşitli enerjiler toplayarak da kendi bombamızı kendimiz gerçekleştirebiliyoruz. Enerji toplayabildiğimiz ve komboları dilediğimiz gibi gerçekleştirebildiğimiz yapı, Epic Games platformunda bizlere ücretsiz olarak sunuluyor ve burada dilediğimiz gibi oyunu kütüphaneye ekleyebiliyoruz. Dolayısıyla her hafta bizlere ücretsiz oyun ve oyunları sunmaya devam eden yapım, bu hafta içerisinde iki farklı dövüş oyununu bizlere aktarıyor ve burada da kütüphane içerisinde elbette iki farklı dövüş oyununu ekleyebiliyoruz.
 
 
 
Oyun içerisinde diğer taraftan farklı oyun modlarının olduğundan bahsettik ve burada "Savaş ya da Kaç" adlı bir mod bulunuyor. Bu mod içerisinde dilediğiniz gibi enerji toplayabiliyor veya kombolarınızla beraber düşmanlara karşı gelebiliyorsunuz. Bunun dışında farklı bir sistemi etkinleştirerek de savaşın gidişatını değiştirebiliyor ve kombolarınızı bu şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca siz de göreceksiniz ki ve duyacaksınız ki arka plan müzikleri oldukça önem arz ediyor ve bu oyunda da gerçekten ilgi çekici müziklerin ve arka plan şarkılarının bizlere sunulduğunu söyleyebiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz oyunlarda müziklerin olması ve müziklerin oyunu etkilemesi oldukça önem arz ediyor diyebiliriz.
 
Oyunda gelecek teması olduğundan dolayı elbette lazer silahlarının, patlamaların ve çatlamaların bizlere aktarıldığını söyleyebilir ve burada oldukça ortalığın karıştığı ve abartılı bir aksiyon sisteminin bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Dolayısıyla burada gerçekçi bir yapı elbette beklememeniz gerekiyor ve etrafın yani çevrenin de sizlere faydalı olabileceği durumlarda açığa çıkabiliyor diyebiliriz. Bunun dışında oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bu bölgeleri dilediğiniz gibi keşfedebilir ve aynı zamanda bu bölgeleri lehinize kullanarak düşmanları ortadan kaldırabiliyorsunuz.

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler