Epic Games Bu Hafta 95 TL'lik İki Oyunu Ücretsiz Veriyor!

28.07.2023 17:04 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Şu anda strareji oyunu Homeworld Remastered Collection'ı ve aksiyon oyunu Severed Steel'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 3 Ağustos  Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki hafta Bloons TD 6 ve Loop Hero oyunları kullanıcılara verilecek.
 
Homeworld Remastered Collection 
 
 
 
Homeworld, RTS türünü oyunculara sunan uzay temalı strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde 30'dan fazla tek oyunculu görev yer alıyor. Bu görevler esnasında filonu kontrol edebiliyor ve donanmanı kurabiliyorsun. Tüm stratejik durumlar için birim türlerini, filo dizilimlerini ve uçuş taktiklerini siz belirliyorsunuz.
 
- Epic Gamesa sayfası
 
Severed Steel 
 
 
 
Akıcı bir akrobasi sisteminin, yok edilebilir voxel çevrelerin ve daha fazlasının yer aldığı Severed Steel oyununda tek oyunculu birinci şahıs nişancı deneyimi bizlere aktarılıyor. Oyun içerisinde duvarda yürümeler, taklalar, dalışlar ve yerde kayışlar yapabiliyor bunların akabinde ise düşmanlarını alt edebiliyorsun. 
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler