Epic Games Bu Hafta Hangi Oyunu Ücretsiz Veriyor? Fiyatı Ne Kadar?

12.09.2023 12:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere geçtiğimiz Perşembe günü belli oldu. Şu anda rol yapma oyunu Spelldrifter'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 14 Eylül Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz. 
 
Diğer taraftan Perşembe 18:00 itibarıyla 911 Operator oyunu ücretsiz olarak oyunculara sunulacak. Oyunun şu anda Steam fiyatı 205 TL.
 
911 Operator 
 
 
 
911 Operator oyununda adından da anlaşılacağı üzere acil servisleri yöneten insanların zorlu çalışmalarını konu alınıyor. Burada gelen aramaları yanıtlıyor ve çağrıların gereksinimlerine uygun bir şekilde hareket ediyoruz. Oyun içerisinde ilk yardım talimatlarını verebiliyor, tavsiyelerde bulunabiliyor ve doğru sayıda itfaiyeci/polis/ambulans gönderebiliyorsunuz. Hatta bazen çağrıyı bir görmezden gelebiliyorsunuz.  
 
Geçtiğimiz haftanın oyununu kütüphanenize eklemediyseniz aşağıdaki linkten ekleyebilirsiniz.
 
Spelldrifter
 
Fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 1 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 2 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 3 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler