Epic Games Bu Hafta Üç Ücretsiz Oyun Veriyor

13.01.2023 14:00 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular rekabetçi çok oyunculu aksiyon dövüş oyunu Divine Knockout (DKO) - Founders Edition'ı, çok oyunculu parti macera oyunu First Class Trouble'ı ve tek oyunculu macera rol yapma oyunu Gamedec - Definitive Edition'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 19 Ocak Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki hafta biz oyunculara verilecek ücretsiz oyun da açıklandı. Bu yapım ise hikaye odaklı macera keşif unsurlarını bünyesinde barındıran Epistory - Typing Chronicles.
 
Divine Knockout (DKO) - Founders Edition
 
 
 
Farklı tarzıyla dikkatleri üzerine çeken çok oyunculu rekabetçi üçüncü şahıs platform dövüş oyununda dövüş odaklı bir yapı bizleri bekliyor. Çeşitli mitoloji tanrılarının yer aldığı bu oyunda hayatta kalmak için sonuna kadar dövüşüyor ve rakipleri haritanın dışına atmaya çalışıyoruz.
 
- Epic Games sayfası
 
First Class Trouble 
 
 
 
First Class Trouble, oyuncuların felaketten sağ kurtulmak için birlikte ve birbirlerine karşı çalıştığı bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyundaki amacımız ise ölümcül yapay zekâyı devre dışı bırakmak.
 
- Epic Games sayfası
 
Gamedec - Definitive Edition 
 
 
 
Gamedec, tek oyunculu bir yapıya sahip olarak karşımıza çıkıyor. Oyun izometrik kamera bakış açısını bizlere sunuyor ve içerisinde siberpunk teması ile rol yapma unsurları yer alıyor. Bu oyunda sanal dünyaların içindeki suçları çözmeye çalışan bir oyun dedektif olarak oynuyoruz ve çeşitli sorgulamalar yaparak ipuçları elde etmeye çalışıyoruz.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler