Epic Games Bu Hafta İki Oyunu Ücretsiz Veriyor: 375 TL Değerinde!

19.08.2023 12:17 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Şu anda macera oyunu Black Book ve bulmaca macera oyunu Dodo Peak'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 24 Ağustos  Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Black Book 
 
 
 
Geliştiriciliğini Morteshka ekibinin üstlendiği Black Book oyununda genç bir kadın büyücü olarak oynuyorsunuz. Oyun temelde Slav mitolojisine dayanıyor ve karanlık temalı bir rol yapma deneyimi sunuyor. Aynı zamanda yapım içerisinde kart tabanlı savaş mekanikleri yer alıyor ve kötü güçlerle bu kartlar aracılığıyla beraber savaşabiliyorsunuz. Karşılaşacağınız düşmanlar mitolojik olarak yer buluyor. 
 
- Epic Games sayfası
 
Dodo Peak 
 
 
 
Moving Pieces Interactive ekibi tarafından oyunculara sunulan bulmaca platform oyunu Dodo Peak, klasik arcade oyun tarzına modern bir bakış atan yapımlardan biri. Tehlikeli tepelerde kaybolan yavrularını bulup kurtarmaya çalışan bir dodo kuşunu oynadığımız oyunda farklı farklı platform zorluklarıyla karşılaşıyor ve tehlikelerin üstesinden gelmeye çalışıyoruz.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 12 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler