Epic Games Bugün Hangi Oyunu Ücretsiz Verecek?

31.12.2023 14:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Epic Games platformunda yıl sonuna ve yılın ilk haftasına kadar her gün bir ücretsiz oyun verilmeye ve dağıtılmaya devam ediyor. Bu kapsamda ortaya çıkan bilgilere göre bugünün oyununun hızlı aksiyon sahneleri ile beraber karşımıza çıkan Ghostrunner olacağı bildiriliyor.
 
Epic Games oyun dağıtmaya devam ediyor 
 
 
 
Twitter platformu üzerinden yayınlanan bir gönderide Epic Games'in bundan sonraki ücretsiz oyunları tamamen sızdırılmış durumda. Bugünün oyununun ise Ghostrunner olacağı belirtiliyor. Oyun temelinde hızlı aksiyon içeriklerini bünyesinde barındırıyor ve gelecek temasıyla beraber bizleri karşılıyor.
 
Burada karakterimizin becerileriyle beraber düşmanların üzerine atılabiliyor, duvarlarda yürüyebiliyor, yukarılardan aşağıya doğru hızlı bir şekilde zıplayabiliyor ve sürekli olarak birilerini ortadan kaldırabiliyoruz. Hack and slash tarzı ile beraber bizlere sunulan yapımda kule şehrine ilerlemeye başlıyoruz. Farklı kaynakları burada kullanabiliyor ve düşmanları farklı donanımlarla beraber yok edebiliyoruz.
 
Oyun ayrıca 169 Türk lirasından karşımıza çıkıyor. Yeni oyun 19.00'da belli olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 5 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler