Epic Games Hesapları için Apple ile Giriş Yap Desteği Sonlandırılıyor (Güncelleme)

09.09.2020 21:46 Gazali Çetinkaya

 
Güncelleme: Apple, bu planını şimdilik durdurma kararı aldı. Epic Games yine de kullanıcıların Epic Games hesabındaki e-posta adresini ve şifresini değiştirmesini öneriyor.
 
Orijinal Haber: Apple, 11 Eylül 2020 itibarıyla “Apple ile Giriş Yap” seçeneğiyle Epic Games hesaplarına giriş yapılmasına izin vermeyeceğini duyurdu.

Eğer daha önce “Apple ile Giriş Yap” seçeneğini kullandıysanız hemen Epic Games hesabınızdaki e-posta adresinizi ve şifrenizi değiştirin. Yoksa 11 Eylül'den sonra oyuna giriş yapamazsınız.

Şu adımları izleyerek e-posta adresinizi ve şifrenizi güncelleyebilirsiniz:
 
- Sahip olduğunuz Apple ID ile Epic Games'e giriş yaparak Genel Ayarlar sayfasını açın ve e-posta adresinizi güncel e-posta adresinizle değiştirin.
 
- “Apple ile Giriş Yap” desteği kaldırılmadan önce e-posta adresinizi güncellemeniz mümkün olmadıysa ve artık “Apple ile Giriş Yap” seçeneğini göremiyorsanız, hesabınızı Epic Games aracılığıyla kurtarmanız mümkün olabilir. Bunun için sayfanın altındaki Bize Ulaş seçeneğine tıklayarak konuyla ilgili aldığınız e-postadaki doğrulama kodunu Epic Games'e gönderin. Size gelen e-posta adresinin başlığı şöyle olmalı: “ÖNEMLİ! Erişime devam edebilmeniz için Epic Games hesabınıza güncelleme gerekli.”) Aldığınız doğrulama kodu da şöyle bir şey olmalı: ABC-123-DEF 
 
- Daha önce “Apple ile Giriş Yap” seçeneğini kullanarak hesabınıza giriş yaptıysanız, hesabınız için daha önce herhangi bir şifre belirlememişsiniz demektir. Fakat bundan sonra şifreye ihtiyacınız olacak.
 
- Apple ID'nizle Epic Games hesabınızda oturum açın ve Şifrenizi Değiştirin sayfasından kendinize yeni bir şifre alın.
 
“Apple ile Giriş Yap” seçeneği kaldırılmadan önce şifrenizi güncelleyemediyseniz ama hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz doğruysa Epic Games'in Şifremi Unuttum sayfasındaki talimatları izleyerek şifrenizi değiştirebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 11 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler