Epic Games Kış İndirimleri: 300 TL Altı Oyunlar

21.12.2023 20:24 Mehmet Tandoğan

 
Epic Games, kış indirimlerinin başladığını duyurmuştu. Geçtiğimiz süreçte bir liste paylaşmıştık. Elbette bu liste içerisinde büyük çaplı yapımlar yer alıyordu. Şimdi ise Epic Games'in yeni indirimleri kapsamında satın alabileceğiniz 300 TL ve altı oyunlara göz atacağız.

300 TL ve altı oyunların yer aldığı diğer listemize göz atmak isterseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Önceki listemizde yer alan oyunları bu listeye dahil etmedik. Dolayısıyla 300 TL ve altı muhakkak alınması gereken oyunlar önceki listemizde olabilir ve burada göremeyebilirsiniz.
 
Epic Games Kış İndirimleri: Alınabilecek Oyunlar

The Outlast Trials (201 TL - Kuponlu 135 TL)
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında 269 Türk lirasından 201 Türk lirasına düşmesi ile beraber oldukça ucuz bir şekilde alınabilen bu yapımda hayatta kalma korku deneyimini yaşayabiliyoruz. Eğer %33'lük indirim kuponunu kullanmadıysanız da oyun sizlere 135 Türk lirası ile beraber gelebiliyor ve böylece oyunu daha da ucuz bir şekilde kütüphanenize ekleyerek genişletebiliyorsunuz. Deneylere tek başınıza veya ekip olarak katılabileceğiniz yapım içerisinde farklı farklı görevler sizleri bekliyor. Aynı zamanda burada ortak bir oyun alanı bulunuyor. Ortak alan içerisinde diğer oyuncularla beraber farklı etkileşimlere geçebiliyor, diğer oyuncularla ortada bulunan masalarda oturarak bilek güreşi yapabiliyor ve burada aynı zamanda kendi odanızı özelleştirebiliyor ve kişiselleştirebiliyorsunuz.

Ortak alanda bulunduğunuz sürece aynı zamanda farklı görevleri adım atmak için elbette paneli kullanabiliyor ve bu panelle beraber de görevleri dilediğiniz arkadaşınızla beraber ilerleyebiliyor veya tek başınıza oyuna adım atabiliyorsunuz. Oyun içerisinde farklı farklı görevler bulunuyor ve her görev içerisinde farklı bir bölgeye doğru adım atabiliyorsunuz. Burada yapabilecekleriniz farklılık gösterirken elbette her bölüm içerisinde farklı düşman içerikleri ve daha fazlası sizleri bekliyor. Her bölge içerisinde farklı farklı görevlere adım atarken bir bölgede örneğin kırık boruları tamir ederken diğer bölgede ise devre dışı kalmış şalterleri aktif hale getirmekle uğraşıyoruz.
 
Elbette bunları yaparken de bizleri tamamen korkutucu düşmanlar kovalayabiliyor ve onlardan kurtulmak için de gizlilik odaklı mekaniklerden yararlanabiliyoruz. Oyunda daha çok gizlilik odaklı bir yapı yer alıyor ve bu yapı ile beraber de sürekli olarak kendimizi sağa sola saklarken görebiliyor ve onların bizi görmesiyle beraber de adrenalin seviyemiz daha da artış gösterebiliyor.
 
 
 
Oyunda aynı zamanda tuvaletlere saklanabiliyor, farklı odalara doğru geçiş yaparak odalarda yer alan dolapların içerisine girebiliyor. Bunun yanı sıra varillerin içerisine doğrudan atlayarak düşmanlardan saklanabiliyorsunuz. Ancak düşmanlar sizi varile veya başka bir dolabın içerisine girerken ya da saklanırken görürse, elbette buralarda kontrol ederek sizleri açığa çıkarabiliyor. Dolayısıyla oyunda güzel bir yapay zeka sisteminin yer aldığını söyleyebiliyoruz.

Murkoff adlı şirketin deneyleriyle baş başa kaldığımız yapım içerisinde insanlar üzerinde acımasız denemeler yapılıyor. Burada beyin yıkamadan gelişmiş zihin kontrollerine kadar farklı farklı denekler karşımıza çıkıyor. Denekler başarısız olduğu zaman elbette kesip biçilebiliyor. Dolayısıyla oyunda vahşet dozunun oldukça ön planda olduğunu söyleyebiliyor ve her oyuncu kesimine hitap etmeyen yapısıyla beraber karşımıza çıkıyor. Çünkü oyunda uzuvların parçalandığını, etrafın kan revan bir şekilde olduğunu ve aynı zamanda korku dolu içeriklerin yer aldığını doğrulayabiliyor ve aktarabiliyoruz. Eğer bu tür içeriklerden hoşlanmıyorsanız ve korkuyorsanız, elbette bu oyundan uzak durabilirsiniz. Ancak bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve serinin son oyunu da adım atmak istiyorsanız, bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi oyun kuponla beraber oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkıyor ve bununla beraber oyundaki yerinize alabiliyorsunuz.

Far Cry 6 (292 TL - Kuponlu 195 TL)
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında 1169 Türk lirasından 292 Türk lirasına düşüşüyle beraber oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan Far Cry 6, oynanılacak en iyi yapımlar arasında yer alıyor. %75'lik indirimi ile beraber karşımıza çıkan bu yapımı %33'lük indirim kuponu ile beraber satın almak isterseniz 195 Türk lirası ödemek durumunda kalıyorsunuz. Bu da oldukça ucuz bir şekilde karşımıza geliyor.

Far Cry 6 oyunu içerisinde seriden aşina olduğumuz mekanikler yer alıyor. Ancak bu yapım içerisinde elbette üst düzey grafikler ve animasyon tarzları bizleri bekliyor. Sezon kartı içeriğinin de yer aldığı bu yapım içerisinde aynı zamanda Gold sürümüyle beraber karşılaşıyoruz. Bu sürüm içerisinde hiç farklı ek paket bulunuyor. Ve ek paketlerle beraber de elbette geniş bir deneyimi adım atabiliyorsunuz.

Dani Rojas olarak yer alacağımız yapım içerisinde Anton Castillo rejimine karşı mücadele etmeye çalışıyoruz. Bu oyunu istersek tek başımıza, istersek de işbirliği modunda arkadaşlarımızla beraber oynayabiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca geniş bir Far Cry dünyasında bulunuyoruz. Farklı farklı bölgelere ilerleyerek buralardaki karakolları işgal edebiliyor ve aynı zamanda buraları kendi bünyemize geçirebiliyoruz. Rejimin bölgesel güçlerini alt etmeye çalıştığımız ve seride yer alan önceki mekaniklerin bazılarının da burada yükseltilmiş ve gelişmiş bir şekilde bulunduğu yapım içerisinde açık dünyada gezip tozarken elbette hem yürüyerek hem de araçlarla beraber ilerleyebiliyoruz.
 
Bunun dışında farklı farklı binek araçlar bulunuyor. Bu binek araçlar arasında tekneler, jetskiler ve bir canlı olarak da at bulunuyor. Bunlar serinin daha önceki oyunlarında yer almıyor da, ancak bu oyunla beraber elbette karşımıza geliyor.
 
 

Ek olarak oyunda farklı bölgeler bulunuyor. Ormanlardan sahillere, başkent kısımlarından şehirlere kadar farklı farklı kısımlar bizleri bekliyor. Bu bölgelerin her birinin kendine ait manzaraları ve farklı düşman çeşitliliği bulunuyor. Bunlarla beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz ve bunları ortadan kaldırmak için de elimizden geleni yapabiliyoruz.

Oyun içerisinde hem yakın dövüş hem de menzilli silahları kullanabiliyor ve bu silahlarla beraber de elbette yüzlerce silah arasında seçim yapabiliyoruz. Bu seçimlerle beraber kendi saldırı anımızı özelleştirebilir ve kendi planımızı ve stratejimizi oyuna dahil edebiliyoruz.
Bunun dışında hayvan dostlarımız bizlere eşlik edebiliyor. Köpek veya timsah ile beraber de oyunda ilerleyerek düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Bu hayvanların da elbette farklı becerileri bulunuyor ve bizlere farklı açılardan yol gösterebiliyor. Bu da oyuna çeşitlilik katan unsurlar arasında yer alıyor diyebiliriz.

Far Cry serisine aşinaysanız, elbette bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Aynı zamanda serinin önceki oyunlarından sonra nasıl bir değişime uğradığını burada farkına varabilirsiniz. Bunun dışında son oyunla beraber elbette çıta biraz daha yükseltilmiş durumda. Bununla beraber de oyundaki görüntünün ve manzaraların nasıl güzel bir şekilde karşımıza geldiğini görebilir ve böylece kendimizi güzel ve uzun bir maceraya atabiliriz.

Bunun dışında oyun içerisinde farklı farklı modlar yer alıyor. Bu arasında yeni oyun Plus, ekstra zor mod ve 4 yeni teçhizat slotu gibi çeşitli içerikler bulunuyor. Bu içeriklerle beraber de oyunda elbette daha fazla deneyim sahibi olabiliyor ve yeni ücretsiz çapraz görevlilerle beraber de arkadaşlarla burada vakitler geçirebiliyoruz. Bu görevler elbette 4 yeni özel operasyonla beraber geliyor ve ayrıca etrafı keşfedebileceğimizi yapılar da burada mevcut durumda.

Layers of Fear (279 TL - Kuponlu 187 TL)
 
 

Epic Games kış indirimleri kapsamında 399 Türk lirasından 279 Türk lirasına düşüşü ile beraber ön plana çıkan korku dolu hayatta kalma oyunu Layers of Fear, indirim kapsamında alınabilecek güzel bir deneyimi bizlere sunuyor. Eğer %33'lük indirim kuponu ile beraber satın almak isterseniz 187 Türk lirası ile beraber satın alabilir ve böylece daha ucuza bir şekilde oyunu elde edebilirsiniz. Elbette bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve kendinizi geniş bir korku dolu hayatta kalma deneyimini adım attırmak istiyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.

Oyun içerisinde yeniden tasarlanmış alanlar, bölgeler, karakterler, hikaye içeriği ve daha fazlası yer alıyor. Oyunda gerçekten de uzunca vakitler geçirebileceğiniz 3 farklı kısım bulunuyor. Bunlarla beraber de korku deneyiminizi özelleştirebiliyor ve kişiselleştirebiliyorsunuz. Aynı zamanda burada yer alan korku sekansları ile beraber de gerçekten daha önce denemediğiniz bir korku deneyimi bizlere aktarılıyor.

Başyapıtımızı tekrardan oluşturabileceğimiz ve hikayeyi burada son verebileceğimiz yapımda aynı zamanda HDR, 4K ışın izleme ve daha fazla teknoloji desteği yer alıyor. Bu desteklerle beraber oyun içerisindeki atmosfer bir aile değişiyor ve daha gerçekçi bir görünümle beraber karşımıza çıkıyor. Tecrübeli korku geliştiricileri tarafından bizlere sunulan bu yapım Unreal Engine 5 oyun motoru ile beraber geliştirilmiş durumda ve böylece yazarın hikayesini burada deneyimleyebiliyoruz.

Oyun içerisinde 3 farklı macera bulunuyor. İlk oyun, 2. oyun ve ekstra olarak da final notu DLC'si bizlere oyunun tam kapsamına sunuyor. Bu sayede hikayenin sonuna gelebiliyor ve böylece seri içerisinde yer alan tüm oyunları bu şekilde deneyimlemiş oluyoruz.
 
Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca elbette ortamın nasıl değiştiğini görebilir ve farklı ve karanlık bölgelere doğru ilerleyerek buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde anlık olarak değişebilen kısımlar oldukça fazla karşımıza çıkıyor ve bir anda karşımıza çıkan korku dolu unsurlarla beraber buradaki yerimizi alabiliyoruz.
 
 

Oyunun en iyi yaptığı mekanikse, bir anda dönüşümüzle beraber ortamın tamamen değişmesi ve bir daha dönüşümüzle beraber ortamı tekrardan eski hale gelmesidir. Yani, anlık olarak değişen ortamlar burada gerçekten oldukça fazla bir şekilde karşımıza çıkıyor ve oyunun aslında temelinde bu değişimler yer alıyor. Bu değişimlerle beraber oyundaki yerimiz elbette yerine tedirginliğe bırakıyor ve her ilerlememizde "Acaba ne olacak?" hissiyatına kapılabiliyoruz. Dolayısıyla, oyunda ilerlerken elbette atacağımız adımları doğru bir şekilde atmak gerekiyor ve zamanlama gerektiren bazı durumlarda karşımıza çıkabiliyor.

Oyun içerisinde bizleri kovalayan bir yaratık bulunuyor. Bu yaratıktan elbette kaçmamız gerekiyor ve ondan kaçmak için de gizlilik unsurlarını kullanmaya çalışıyoruz. Kapılar ardına gizlenmiş falan, bu yaratıktan kaçmak için sağa sola doğru saklanabiliyor, başka bir odaya doğru geçiş yapabiliyor ve kendimizi depar atarken bulabiliyor. Bu tarz korku oyunlarından hoşlanıyorsanız ve Epic Games indirimleri kapsamında yeni bir korku oyununa adım atmak istiyor ve uzun bir deneyim içerisine girmek istiyorsanız elbette bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Kuponla beraber yukarıda da bahsettiğimiz gibi oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan bu yapım korku severlere hitap ediyor. Yapım içerisinde yer alan oyunlar elbette genel olarak oyuncular tarafından sevilip hala da oynanmaya devam ediliyor. Dolayısıyla, oyun bizlere gayet tatmin edici bir hayatta kalma ve korku deneyimini aktarıyor diyebiliriz.

Oyun içerisinde genel olarak sürekli bir şeylere cevap arayışınız devam ediyor ve bu cevapları bulmak için de etrafı keşfetmeniz lazım. Etraftaki nesneleri sürekli olarak araştırıp notları okuyarak da oyunun hikayesi kapsamında neler olup bittiğini öğrenebilirsiniz.
 
Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition (292 TL - Kuponlu 195 TL)
 
 

Ubisoft tarafından oyunculara sunulan Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition, %75 indirimle beraber 1169 Türk Lirası yerine 292 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkıyor. Yüzde 33'lük indirim kuponunu denemediyseniz bu paketi 195 Türk Lirası ile beraber satın alabiliyorsunuz. Dolayısıyla oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan bu paket içerisinde hem ana oyun hem de en son yayınlanan Dawn of Ragnarök paketi bulunuyor.

Assassin's Creed Valhalla oyuncuları Viking çağına götürüyor ve savaş ve zaferi burada ne olduğunu öğrenebiliyorsunuz. Orta Çağ döneminden kalma dinamik ve ilgi çekici aksiyon deneyimiyle beraber karşımıza çıkan oyun içerisinde açık bir dünya yer alıyor. Bu açık dünyayı dilediğimiz gibi keşfedebilir ve serinin önceki oyunlarında olduğu gibi açık dünya içerisinde yapmamız gereken çeşitli görevler bulunuyor. Görevler içerisinde hem ana görevler hem de yan görevler yer alıyor. Dilediğiniz şekilde ilerleyebileceğiniz bu oyunun içerisinde aynı zamanda yukarıda bahsettiğimiz gibi serinin en iddialı ek paketi bulunuyor. Ek paket genel olarak oyuncular tarafından seviliyor ve ek paket içerisinde bilgelik tanrısı Odin burada ana tema olarak karşımıza çıkıyor. Bu macerada tamamen buna odaklanılıyor.

Farklı farklı manzaraların ve bölgelerin yer aldığı oyun içerisinde aynı zamanda klasik Assassin's Creed tarzı oyun mekanikleri yer alıyor. Viking döneminden esinlenen bu temayla elbette oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca daha vahşi karşılaşmalarla beraber düşmanlara karşı gelebilir ve onları isterseniz gizli isterseniz de doğrudan aksiyona alarak ortadan kaldırabilirsiniz. Elinize aldığınız farklı farklı silahlarla ve yakın dövüş silahlarıyla beraber de elbette düşmanların üzerine gidebilir, onların savunmalarını kırabilir ve tepelerden aşağılara doğru atlayış gösterebilirsiniz. Diğer taraftan oyun içerisinde menzilli silahlar bulunuyor. Yayınızı gererek oku düşmanların üzerine atabilir ve böylece menzilli silahlardan da yararlanabilirsiniz. Oyunda farklı farklı tarzlarda ve farklı sınıflarda silahlar bulunuyor. Bu silahları elinize alarak elbette daha nadir silahlarla düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz.
 
 

İngiltere'nin erken Orta Çağ döneminden ilham alınan bu yapım içerisinde efsanevi Viking akıncısı Eivor olarak yer alıyor. Bu karakterle beraber de oyunda ilerleyebilirsiniz. Diğer taraftan oyun içerisinde Sakson kalelerinin olduğunu görebilir, bu kaleleri ele geçirmek için elbette kendi planınızı oyundaki sisteme aktarabilir ve ordulara karşı burada bir savaş verebilirsiniz. Viking akıllarını kontrol edebileceğiniz ve komuta edebileceğiniz yapımda çift elli silahlardan tek elle silahlara kadar oldukça geniş silah cephanesi ve kütüphanesi bulunuyor. Bu kütüphane ile beraber de oyunda dilediğiniz şekilde meydan okumalar gerçekleştirebilirsiniz. Oyunu farklı bölgelere doğru ilerlediğiniz zamanlarda elbette buraların manzaralarını açığa çıkarabilir ve o bölgelerde olup biten hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Yine seriden aşina olduğunuz çeşitli karakterlerle beraber etkileşime girebilir, onlardan yan görevler alabilir ve görevleri tamamlayarak da yüksek kaliteli donanımlar elde edebilirsiniz.

Norveç kıyılarından İngiltere'nin krallıklarına kadar uzanabilen bu yapım içerisinde ortaçağ teması bulunuyor ve bununla beraber de hem sularda hem de karada ilerleyiş gösterebiliyorsunuz. Gemilerle beraber denizde ilerleyebildiğiniz takdirde elbette Vikinglerin o kara çıkarmalarına deneyimleyebilir ve bu savaşlarla beraber de üst düzey bir aksiyon deneyimi elde edebilirsiniz. Aynı zamanda ortalığın kaosa sürüklendiğini ve savaş atmosferinin oldukça ilgi çekici olduğunu söyleyebiliriz.

Viking teması ile beraber Assassin's Creed oyununu adım atmak istiyorsanız elbette şu anda tam sırası diyebiliriz. Çünkü oyunun sadece ana oyununu satın almak isterseniz 174 Türk Lirası vermek durumundasınız. Ancak bu paketle beraber elbette daha ucuz bir şekilde iki içeriğe de ulaşabilirsiniz.
 
Dead Island 2 Deluxe Edition (279 TL - Kuponlu 186 TL)
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında 465 Türk lirasından 279 Türk lirasına düşmesi ile beraber oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan Dead Island 2 Deluxe Edition, zombi temalı yapımları sevenlere hitap ediyor. Eğer oyunu %33'lük kuponla beraber satın almak isterseniz de sadece 186 Türk Lirası ödemeniz yeterli. Oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan oyun içerisinde geniş bir zombi macerasını adım atabilir, en iyi zombi katili olmak için elimizden geleni yapabilir, açık dünya içerisinde gezip tozabilir ve burada hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Zombi teması içerisinde elbette en iyi yapımlardan birisi olan bu yapımda Los Angeles şehrine doğru adım atar, burada farklı zombi türleriyle karşılaşabilir, zombilere karşı yakın dövüş silahlarından menzilli silahlara kadar istediğimiz silahları kullanabilir ve burada onları tuzağa düşürmeye çalışırız. Hayatta kalabileceğimiz yapım içerisinde aynı zamanda aksiyon ve rol yapma unsurları yer alıyor. Bunlarla beraber de hem karakterimizi geliştirebilir hem de yeni becerilerin kilidini açabiliriz. Zombileri ortadan kaldırabileceğimiz yapım içerisinde hem ana görevler hem de yan görevler bulunuyor. Bu görevlerle beraber aynı zamanda hem tek oyuncular hem de eşli oyun moduna geçiş yaparak burada arkadaşımızla beraber oynayabiliyoruz.

Farklı farklı oyun modlarının yer aldığı yapım içerisinde elbette sinematik eşli bir macerada yaşayabilirsiniz. 3 kişiye kadar oynanabilecek bu yapım içerisinde eşli oyun modunda farklı görevleri doğru adım atabilir, hayatta kalmak için elbette arkadaşlarınızdan yardım alabilir ve uzun bir yolculuğa burada başlayabilirsiniz. Epic Games indirimleri kapsamında oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan bu yapımda elbette güzel bir son bir deneyimi elde edebilirsiniz.
 
Açık dünya içerisinde aynı zamanda gezip tozabildiğiniz kadar etrafı keşfedebilir ve arka planda yer alan hikayeyi anlamak için elbette bu görevleri yapmanız gerekiyor. Oyunda yine ilgi çekici karakterlerle beraber konuşabilir, etkileşime geçebilir ve onlardan çeşitli görevler alabilirsiniz. Bu görevlerle beraber de elbette hem yine donanımları hem de yeni kaynakların sahibi olabilir hem de aynı zamanda seviye atlayabilirsiniz. Bu seviye atlamayla beraber hem karakterinize farklı beceriler yüklenebiliyor hem de yine becerilerle beraber de düşmanları daha farklı şekilde ortadan kaldırabiliyorsunuz.
 
 

Zombi istilasının yer aldığı yapım içerisinde elbette zombi severler burada gerçekten de güzel bir deneyim elde edebilir ve ilgi çekici karakterlerle beraber de karşılaşabilirler. Zombileri ortadan kaldırmak için burada elinize bıçaklar, baltalar ve daha fazlasını alabilir ve aynı zamanda silahlar, pompalı tüfekler ve daha fazlasıyla beraber düşmanlara yani zombileri ortadan kaldırabilirsiniz. Zombileri ortadan kaldırırken aynı zamanda hem tekli hem de toplu olarak ortadan kaldırabilir ve aynı zamanda onları elinizdeki patlayıcılarla beraber toplu bir şekilde yok edebilirsiniz. Zombilerin bu şekilde uzuvlarına parçalayabilir ve etrafın kan gölüne çevrildiğini görebilirsiniz. Dolayısıyla oyun içerisinde gerçekten de şiddetin dozunun yükseldiğini aktarabiliyoruz.

Serinin devam oyunu olarak karşımıza çıkan bu yapımdan elbette beklentiler büyüktü. Oyun şu anda hala oynanmaya ve oyuncular bu oyunu genel anlamda sevmeye devam ediyor. Oyun içerisinde istediğiniz tarzda ilerleyebilir, farklı modlara geçiş yapabilir ve Epic Games indirimleri kapsamında gerçekten de alabileceğiniz ve uzun maceralara adım atabileceğiniz bir yapı burada bulunuyor. Dolayısıyla oyunda istediğiniz gibi zombi deneyimini sona erdirebiliyorsunuz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Aynı şekilde ucuz bir fiyata satın alabilirsiniz.
 
Mount & Blade II (269 TL - Kuponlu 80 TL)
 
 

Epic Games kış indirimleri kapsamında 449 Türk lirasından 269 Türk lirasına düşüşüyle beraber oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan Mount & Blade II, savaş temalı bir yapıyı bizlere sunuyor. Orta Çağ temasıyla beraber karşımıza çıkan bu oyun içerisinde kendi karakterinizi oluşturabiliyor ve eğer %33'lük indirim kuponunu kullanmadıysanız ve bu oyunda kullanmak istiyorsanız da 80 Türk Lirası ile beraber oyunu satın alıp kütüphanenizi ekleyebiliyorsunuz. Savaş borularının öttüğü ve birçok bölgeye hakim olmaya çalıştığınız bu yapım içerisinde aynı zamanda kendi kodunuzu oluşturmaya çalışıyor ve burada bulunan krallıklarla beraber işbirliği yapabiliyorsunuz. İstediğiniz şekilde ilerlemeye çalıştığınız ve oyunu sizi tamamen serbest bıraktığı bir yapıyı bünyesinde barındıran oyunda her bir oyun deneyimi sizlere farklı bir yapıyı sunar. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca farklı farklı deneyimler elde edebiliyorsunuz.

Oyun içerisinde beceriye dayalı bir mekanik bulunuyor. Bu mekanikle beraber elbette düşmanlara karşı gelebiliyor, elinize aldığınız kılıçlarla beraber düşmanlara savurabiliyor, onların hamlelerini boşa çıkarabiliyor, kendinizi savunabiliyor ve karşı hata geçebiliyorsunuz. Bunun dışında elinize kılıç dışında mızraklar, tatar yayları, normal yaylar ve daha fazlasını alabiliyor ve bunlarla beraber de düşmanlara karşı gelebiliyorsunuz. Egemenliğinizi kurabileceğiniz, küllerinden doğabileceğiniz ve krallıkların yükseldiği bu yapım içerisinde savaş meydanlarında naralar atarak ilerleyebiliyor, at üstünde düşmanlara karşı gelebiliyor ve ordunuzu istediğiniz şekilde yönetebiliyorsunuz. Ordunuza savaş emri verdiğiniz gibi aynı zamanda geri çekilme emirleri de vererek savaş alanındaki avantajınızı korumak durumunda kalıyorsunuz. Savaş esnasında elbette farklı farklı stratejiler ve planlamalar benimseyebiliyor ve bunları da ordunuza yansıtabiliyorsunuz. Emirler vererek düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyor, Turan taktiği ile beraber düşmanları kıskaca almaya çalışıyor ve daha fazla taktikle beraber oyunda savaş alanlarına hükmetmeye başlıyorsunuz.
 
 

Kendi farklı krallıkların yer aldığı oyun içerisinde soylularla beraber aranızı istediğiniz şekilde iyi tutabiliyor, onlardan yardım isteyebiliyor, onların boyunduruğu altına girebiliyor ve çeşitli görevleri alabiliyorsunuz. İstediğiniz şekilde krallıkların altına girebilir veya kendi ordunuzu korumak için burada istediğiniz şekilde askerleri bünyenize dahil edebilirsiniz. Bunun dışında askerlerinizi istediğiniz gibi koordine edebilir, onları farklı donanımlarla beraber giydirebilir ve ellerine farklı silahlar verebilirsiniz. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca hem kendinize hem de ordunuzu istediğiniz donanımlarla donatabilir ve böylece savaş alanlarına daha iyi bir şekilde çıkabilirsiniz. Bunun dışında savaş alanlarına hükmetmesi için elbette kendi derebeyliğinizi atayabilir ve bu derebeyleri de kendi yanınızda sürekli olarak isteyebilirsiniz. Savaş alanlarını geçtiğiniz zaman elbette bu derebeylerden yardım çağrısı alabilir ve böylece daha güçlü bir şekilde düşmanların karşısında yer alabilirsiniz.

Oyun içerisinde hem tek oyunculu hem de çevrimiçi çok oyunculu bir yapı yer alıyor. Çok oyunculu mod içerisinde elbette kale kuşatma, ekipte ölüm maçı ve daha fazlası yer alıyor. Bunlarla beraber de elbette eğlencenin deneyimi daha da genişletilmiş oluyor ve böylece oyunda farklı modların olduğundan da söz edebiliyoruz. Sıralamalarda elbette üst sıralara çıkmak için oyun içerisinde oldukça üst düzey bir performans göstermek durumunda kalıyorsunuz ve böylece size çevrimiçi mod dahilinde yerinizi alabiliyorsunuz.

Bunun dışında Steam platformu üzerinde atölye desteği yer alıyor. Bu atölye desteği ile beraber elbette istediğiniz şekilde çeşitli modlar kurabiliyor, bu modlarla beraber de hem deneyiminizi özelleştirebilir hem de genişletebiliyorsunuz. Farklı farklı özel modların yer aldığı oyunda gerçekten de oyun deneyiminizi uzatabiliyorsunuz.
 
A Plague Tale: Requiem (247 TL - Kuponlu 165 TL)
 
 

Epic Games kış indirimleri kapsamında 550 Türk lirasından 247 Türk lirasına düşüşüyle beraber oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan macera oyunu A Plague Tale: Requiem, indirimler kapsamında ön plana çıkan oyunlar arasında yer alıyor. Eğer %33'lük indirim kuponunu kullanmadıysanız ve bu oyun dahilinde kullanmak istiyorsanız 165 Türk Lirası ile beraber oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve satın alabilirsiniz. Kuponla beraber böylece daha ucuz bir şekilde oyuna sahip olabilirsiniz.

Devam oyunu olarak karşımıza çıkan bu yapım, ilk oyundan sonraki süreci konu alıyor ve ilk oyunu oynadıysanız muhakkak bu oyuna yer vermeniz gerekiyor. Denizlerin ötesine geçiş yapabileceğiniz ve daha fazla hikaye içeriğine ulaşabileceğiniz yapımda Amicia ve Hugo'nun maceraları bu sefer Güney kesiminde devam ediyor. Oyunda farklı farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, iki karakterle beraber güneye doğru geçiş yapabiliyor, yeni bölgelere burada atlayabiliyor ve aynı zamanda insanlarla dolu şehirlere yolculuk yapabiliyorsunuz. Oyunda bu kapsamda yeni bir hayata başlayabilir ve Hugo'nun lanetini kontrol etmeyi deniyorsunuz.

Bildiğiniz üzere ilk oyun içerisinde elbette veba salgınından bahsedildi. Bu veba salgınıyla beraber fareler devreye girdi ve farelerin oldukça fazla karşımıza çıkmasıyla beraber insanları yutan bir yapıya sahip olduğunu gördük. Elbette bu yapıyla beraber aynı zamanda biz de fareleri Hugo ile beraber kontrol etme yeteneğine eriştik ve artık bu yetenekle beraber önümüze çıkanı ortadan kaldırma vakti geldi. Yer yer normal düşmanlarla beraber kapıştığımız, yer yer ise patron savaşları ile beraber yer aldığımız oyunda elbette bazı durumlarda zor bir yapı bizleri bekliyor. Ancak oyun içerisinde genel olarak aksiyonun da olsa düşük olduğu ve gizlilik odaklı bir yapının olduğundan bahsedebiliyoruz.
 
 

Harap olmuş bir dünyada yer aldığımız oyun boyunca çaresiz bir hayatta kalma mücadelesini atılabiliyor ve sevdiklerimizin burada yitip gitmesini elbette göz yummak istemiyoruz. Ancak kötü insanların yer aldığı bu yapım içerisinde araç kullanabiliyor, gizlice ilerleyebiliyor, düşmanlarla beraber doğrudan savaşabilir ve ortalığı kaosa çevirebiliyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz farklı farklı araçlar bulunuyor. Bunlarla beraber düşmanların üstesinden gelebiliyor ve ilk oyunda kullandığımız sapan benzeri aletlerle beraber düşmanlara karşı gelmeye çalışıyoruz. İlk oyunda olduğu gibi aynı şekilde devam oyunu içerisinde de ilgi çekici manzaralar, grafikler ve animasyon tarzı bizleri bekliyor. Bu tarzda beraber elbette gerçekten de uzun bir yolculuk bizlere aktarılıyor ve hikaye odaklı bir yapı olduğundan dolayı elbette çizgisel bir yapının burada olduğunu doğrulayabiliyoruz. Dolayısıyla hikaye odaklı çizgisel oyunlardan hoşlananlar ve macera deneyimini hatırlatmak isteyenler için gayet güzel bir deneyim sunuyor diyebiliriz. Ancak bir yandan da oyunda gizlilik unsurlarının bolca yer aldığını ve aynı zamanda bulmaca içeriklerinin de bulunduğunu söyleyebiliriz.

İlk oyunu oynadıysanız ve devam oyununa adım atmak istiyorsanız şu anda tam sırası diyebiliriz. Çünkü Epic Games kış indirimleri kapsamında oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan bu oyunu satın alabilir ve kütüphanenizi ekleyebilirsiniz. Diğer platformlarda oldukça pahalı bir şekilde karşımıza çıkan bu yapım gerçekten de tam şu anda alınması gereken zamanda diyebiliriz. Ek olarak yukarıda da bahsettiğimiz gibi kuponu kullanmadıysanız %33'lük indirim kuponunu kullanabilir ve daha da ucuz oyunu satın alabilirsiniz. Geldiğimiz noktada bazı oyuncular ve kullanıcılar kuponun sınırsız bir şekilde kullanıldığını ve bir oyuna kullandıktan sonra diğer oyunlara da indirim yaptığını belirtiyor. Bunu da elbette deneyerek görebilirsiniz.

Ghostwire: Tokyo Deluxe Edition (237 TL - Kuponlu 158 TL)
 
 

719 Türk lirasından 237 Türk lirasına düşüşü ile beraber karşımıza çıkan Ghostwire: Tokyo Deluxe Edition, oyunculara korku odaklı bir hikaye deneyimi sunuyor. %33'lük indirim kuponu ile beraber oyunu 158 TL gibi oldukça ucuz bir şekilde kütüphanenize ekleyebiliyor ve bu macerada siz de yerinizi alabilirsiniz.

Bilinmeyenle yüzleşebileceğiniz ve gerçekleri açığa çıkarabileceğiniz yapım içerisinde gerçekten de ilgi çekici ve birazcık da korku dolu bir yapı bizleri bekliyor. Tokyo şehri içerisinde yer aldığımız süre boyunca buradaki sakinlerin kaybolduğunu ve farklı şekillerde karşımıza geldiğini görebiliyoruz. Bir anda kaybolan bu insanlarla beraber elbette ortalığın ne kadar sakin ve terk edilmiş bir şehir görüntüsüne sahip olduğunu görebiliyor ve böylece bilinmeyenle beraber yüzleşmeye çalışıyoruz.

Oyunda kullanabileceğimiz çeşitli büyüler bulunuyor. Ellerimizle beraber kullandığımız bu büyülerle beraber düşmanları yukarı doğru fırlatabiliyor, sağa sola doğru çarpabiliyor ve aynı zamanda çatıdan çatıya atlamak için bu büyülerden yararlanabiliyoruz. Oyunda hızlı büyülerle beraber elbette düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyor ve farklı büyü çeşitleri ile beraber de burada ustalaşmaya çalışıyoruz. Bu büyüleri dilediğimiz şekilde ilerletebiliyor, yükseltebiliyor ve daha da geliştirebiliyor ve aynı zamanda yeni büyülerin kilidini de ilerleyen süreçte açabiliyoruz.

Oyun içerisinde hikaye odaklı bir yapı yer alıyor ve doğaüstü varlıkların burada karşımıza çıktığını görebiliyoruz. Tokyo'nun benzersiz bir bakış açısıyla beraber karşımıza çıkan bu yapım içerisinde aynı zamanda sokakları kontrol edebiliyor, etrafı gezip tozabiliyor, yanıp da düşen ruhların etrafta gezdiğini görebilir ve bu ruhlardan elbette uzak durabiliyoruz. Oyunun bir kısmında elbette korkunuzu bir nebze artış gösterse de ancak genel olarak daha çok gerilim tarzı bir deneyim bizleri bekliyor.

Oyunda aynı zamanda Tokyo, yani Uzakdoğu kültürüne ait çeşitli yapılar, nesneler ve heykeller bulunuyor. Bunlarla beraber de aynı zamanda kendinizi bir anda tapınak içerisinde, farklı bir bina içerisinde ve daha fazla yerde bulabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda Tokyo Kulesi, Shibuya yaya geçidi ve daha fazla bölgeye adım atabilir ve ikonik bu yerlerle beraber de gerçekteki ile aynı kısımlarda buluşabiliyorsunuz. Nüfusun ortadan kaldırılıp bir anda temizlendiği yapım içerisinde yer aldığımız süre boyunca yıkıcı element becerileri ile beraber önümüzü açabiliyor ve ruhani becerilerle beraber Tokyo semalarına doğru yükselebiliyoruz.
 
 

Oyunda aynı zamanda yeni bölgelere doğru ilerleyebiliyor, etrafı keşfedebiliyor, ruhani düşmanlara karşı avantaj elde etmek için kendi becerilerimizden faydalanabiliyor ve sokakları karış karış gezebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda yapabileceğimiz oldukça fazla iş bulunuyor ve yan etkinliklerle beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Oyun içerisinde bulundurduğu temayla beraber elbette her oyuncuya hitap etmiyor ve genel olarak oyuncular tarafından sevilen bir yapıya sahip olsa da birçok oyuncu tarafından tercih edilmiyor. Ancak böyle bir oyuna ve yeni bir türe ilginiz varsa bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Ancak hoşlanıp hoşlanmamak elbette tamamen sizin kişisel deneyiminize bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Yine de bu liste içerisinde yer vermek istedik ve oyunu oldukça ucuz bir şekilde satın alabileceğinizi düşünürsek de elbette bu oyun sizlere güzel bir deneyim sunabilir diyebiliriz.

Bunun dışında Deluxe sürümü içerisinde farklı farklı ek içeriklerin yer aldığını söyleyebilir ve hem ana oyunun hem de yan ürünlerinin burada bulunduğunu aktarabiliriz. Oyunda son güncellemenin de bu sürüm içerisinde yer aldığını aktarabilir ve keşfedilecek farklı bölgelerin, ara sahnelerin ve yan görevlerinin de burada bulunduğunu doğrulayabiliriz. Ek olarak bu güncelleme içerisinde yeni oynanış kalitesi iyileştirmeleri, yeni düşmanlar ve daha fazlası yer alıyor. Böylece oyun deneyiminizi daha da yükseltebiliyor ve özelleştirebiliyorsunuz.
 
Assassin's Creed Odyssey Gold Edition (233 TL - Kuponlu 156 TL)
 
 

1169 Türk lirasından 233 Türk lirasına düşüşü ile beraber karşımıza çıkan açık dünya aksiyon macera oyunu Assassin's Creed Odyssey, Ubisoft tarafından oyunculara sunulan ve hala da çok oynanmaya devam eden bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Eğer %33 indirim kuponunu bu oyunda kullanırsanız 156 Türk lirasından oyuna sahip olabiliyor ve aynı zamanda Gold sürümle beraber de birçok içeriğe erişebiliyorsunuz. Gold sürüm içerisinde 3 heyecan verici bölüm içeren sezon bileti yer alıyor. Bu sezon bileti ile beraber 2 yeni hikaye örgüsü bizlere sunuluyor. Sezon bileti sahipleri ayrıca Assassin's Creed 3 ve Remastered sürümüne ve Assassin's Creed Liberation Remastered sürümlerine erişebiliyor ve bunları da kütüphanesine ekleyebiliyor. Dolayısıyla oldukça avantajlı bir sürüm olarak karşımıza çıkabiliyor diyebiliriz.

Antik Yunanistan kültürüne bizlere sunan ve buraların efsanelerini bizlere aktaran yapım içerisinde ilgi çekici manzaralar, bölgeler ve daha fazlası bizleri bekliyor. Suikastçılığın nasıl doğduğunu Yunanistan'da öğrendiğimiz yapımda etrafı gezebiliyor, yemyeşil Recepcan ormanlarından volkanik adalara doğru geçiş yapabiliyor, hareketli şehirlerden kurak noktalara doğru ilerleyebiliyor ve savaşla parçalanmış bu diyarı tek tek gezebiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca etrafı keşfedebiliyor, dünya içerisinde neler olup bittiğini öğrenmek için etraftaki karakterlerle tanışabiliyor, onlarla etkileşime geçebiliyor, sağı solu keşfederek burada çeşitli araştırmalar yapabiliyor ve yüzleşmelerle dolu bir yolculuğa çıkıyoruz.

Oyunda zorlu düşmanlardan patron savaşlarına kadar ilgi çekici dövüş kısımları yer alıyor. Bunlarla beraber de elimize aldığımız silahlarla beraber ister yakın dövüş, ister menzilli silahlarla beraber oyundaki yerimizi alabiliyoruz. Bu silahların kullanımı elbette tamamen bize göre değişiklik gösteriyor ve düşmanlara karşı yaklaşımımızı da tamamen biz belirliyoruz. Örneğin bir düşman bölgesine tamamen gizli bir şekilde ilerleyebiliyor ve düşmanları tek tek arkadan indirerek burayı tamamen temize çıkarabiliyoruz. Diğer taraftan doğrudan aksiyona geçiş yaparak üzerimize ordu şeklinde düşmanların gelmesini bekleyebiliyor ve akabinde burada çok aksiyona geçiş yaptığımız sürece destek kuvvetin geldiğini de görebiliyoruz. Elbette bu da zorlu bir yapının olduğunu gösteriyor.
 
 

Kendi efsanemizi yaşadığımız ve bu efsaneyi yaşattığımız yapıda aynı zamanda aldığımız kararlar gidişatta bir şekilde etki edebiliyor ve yolculuğumuz bu kararlarla beraber şekilleniyor diyebiliriz. Oyun içerisinde seride yer almayan ve daha önce bulunmayan yeni diyalog sistemi bulunuyor ve yaptığımız seçimlerle beraber kendi kaderimizi kendimiz belirleyebiliyoruz. Birden fazla sonun bulunduğu yapım içerisinde dilediğiniz sona ulaşmak için bu seçimler oldukça önem arz ediyor.

Bunun dışında teçhizatını, gemisini ve yeteneklerini dilediğini şekilde özelleştirilebiliyor ve geliştirebiliyorsun. Oyun içerisinde Antik Yunan çevresinde olduğundan dolayı etrafı gemilerle gezebiliyor, gemisini istediğin şekilde özelleştirebiliyor ve kendi mürettebatına göre de ayarlayabiliyorsun. Farklı farklı özelleştirme seçenekleriyle beraber de oyun gerçekten de zevkli hale gelebiliyor. Dolayısıyla burada kendi gemisini özelleştirirken daha fazla güçlendirebiliyor, gemi savaşlarına katılabiliyor ve burada korsan gemileriyle beraber de kapışabiliyorsun. Aynı zamanda denizlerin dibine inerek burada gizli saklı hazineleri ortaya çıkarabiliyor ve bu hazinelerle beraber de efsanevi donanımlarla karşılaşabiliyorsun. Oyunda kısacası her bir noktada yapılabilecek oldukça fazla etkinlik ve görev bulunuyor. Bunlarla beraber de uzun bir yolculuğun sizlere sunulacağını aktarabiliyoruz.

Eğer serinin bu oyununu oynamadıysanız muhakkak oynamanız gereken oyunlar arasında yer alıyor diyebiliriz.
 
Sifu Digital Deluxe Edition (225 TL - Kuponlu 151 TL)
 
 

Epic Games'in kış indirimleri kapsamında karşımıza çıkan dövüş aksiyon oyunu Sifu Digital Deluxe Edition, 451 Türk lirasından 225 Türk lirasına düştü. Eğer oyunu %33'lük indirim kuponu ile beraber satın almak istiyorsanız oyuna 151 Türk Lirası ile beraber erişebilirsiniz. Dolayısıyla ucuz bir şekilde karşımıza çıkan Sifu, gerçekten de oynanması eğlenceli ve sürekli olarak kendimizi aksiyon içerisinde bulabileceğiniz bir yapım olarak bulunuyor.

Oyunda farklı farklı modlar yer alıyor ve Arena modu ile beraber dilediğiniz gibi Kung Fu alanında çıkış yapıyor ve burada aksiyon içerisinde kendinizi bulabiliyorsunuz. 15 dinamik farklı konumun bulunduğu bu güncelleme içerisinde aynı zamanda Kung Fu yeteneklerinizi ön plana çıkarabiliyor ve bu yeteneklerle beraber 120 meydan okuma içerisine geçiş yapabiliyorsunuz. Oldukça fazla meydan okuma içeriği ile beraber karşımıza çıkan bu yeni güncelleme, elbette zorlu düşmanlara karşı sizleri zor duruma koyuyor diyebiliriz. Bunun dışında oyunda yer aldığınız süre boyunca sürekli olarak kendinizi savunmak ve düşmanlara karşı açık kollamak temel amacınız oluyor. Bu amaçla beraber oyun içerisinde usta olmak elbette belli bir süre oyunu oynamayı gerektiriyor. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca farklı modlara geçiş yapabiliyor, elinizdeki karakteri en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor, yeteneklerinizi en iyi şekilde düşmanlara karşı kullanabilir ve daha fazlasını oyun içerisinde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Farklı farklı karakterlerle yer alacağınız yapım içerisinde aynı zamanda hem erkek hem de kadın karakterle beraber oynayabiliyor ve bu seçim tamamen size ait olarak karşınıza çıkıyor. Ailemizi katleden suikastçıların peşine düştüğümüz yapım içerisinde temel amacınız bu hikaye etrafında dönüyor ve bununla beraber farklı bölgelere doğru adım atabiliyoruz. Oyunda etrafı kırıp dökebileceğimiz çeşitli fizik alanları da bulunuyor. Dolayısıyla oyun içerisinde aynı zamanda etraftaki nesneleri kullanabilir ve düşmanları bu şekilde ortadan kaldırabiliyoruz. Elimize farklı farklı nesneleri de alabildiğimiz yapının içerisinde hem tekmelerimizi hem de yumruklarımızla konuşturabiliyor, bunun dışında düşmanları bu şekilde ortadan kaldırabiliyoruz. Sayısız düşmanın bizi beklediği yapımda diğer taraftan farklı düşman türlerine de sahip olduğunu görebilir ve bizlere bir köşeye sıkıştırabildiklerini de burada deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde hiçbir müttefikimiz olmadığını belirtiyor ve tek başımıza olduğumuzu burada aktarmamız gerekiyor.
 
 

Acımasız rakiplerin yer aldığı oyunda gizli silahı kullanabilir ancak gizli silahı kullanmak elbette bizi daha da yaşlı bir hale büründürebiliyor. Oyunda yer alan mekanik sayesinde her ölümünüzle ve gizli silah kullanımı ile beraber yaşınız daha da artıyor ve genç başladığımız bu karakter macerasına yaşlı bir şekilde devam edebiliyoruz. Dolayısıyla yaşlanmayla beraber de elbette yapacağımız hamleler burada değişkenlik gösterebiliyor veya yavaşlayabiliyor. Yaşlanmak elbette bu oyun içerisinde alabildiğiniz en ağır bedellerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

Kung Fu alanında eğitimin hiç bitmediği yapım içerisinde gerçekten de oyuncuların ilgisini çekecek türden dövüş ve aksiyon sistemi yer alıyor. Bu sistemle beraber oyunda dilediğiniz şekilde ilerleyebiliyor ve düşmanların üstesinden gelmeye çalışabiliyorsunuz. Oyunda farklı karakter tiplemeleri bulunuyor. Bu karakter tiplemelerinin elbette sizlere karşı farklı hamle yaptığını görebiliyor ve onların bu hamlelerini suya düşürmek için elbette elinizdeki yetenekleri kullanmak durumunda kalıyorsunuz. Epic Games kış indirimleri kapsamında oynayabileceğiniz ve dövüşü aksiyon severlere hitap edecek yapısıyla beraber bu oyun gerçekten de oyuncular tarafından oynanan ve hala da sevilen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. İlk çıktığı günden bu yana elbette ses getiren ancak bir yerden sonra elbette arka planda bulunan bir proje diyebiliriz.
 
Days Gone (224 TL - Kuponlu 150 TL)
 
 

Epic Games kış indirimleri kapsamında 899 Türk lirasından 224 Türk Lirası ile beraber karşımıza çıkan Days Gone, güzel bir zombi temalı yapıyı bizlere sunuyor. yüzde 33'lük kupon indirimini kullanırsanız oyuna 150 Türk Lirası ile beraber sahip olabiliyorsunuz. Dolayısıyla küresel bir salgın felaketinden 2 yıl sonraki yaşadığımız konuları yer aldığımız yapım içerisinde gerçekten de hem duygu dolu hem de zombi temalı bir yapı içerisinde kendimizi bulabiliyoruz ve uzun bir yolculuğa burada kendimizi bırakabiliyoruz.
 
Farklı farklı oyun modları ile beraber yer aldığımız yapım içerisinde eski motosiklet çetesi olan Mongrels'in parçası olarak bulunuyor ve eski çete üyeleri ile beraber de buradaki yerimizi alabiliyoruz. Deacon St. John adlı bir motorcu ile yer aldığımız yapım içerisinde etrafı keşfedebiliyor, farklı bölgelere doğru geçiş yapabilir ve burada bulunan zombi salgını ortadan kaldırmak için elbette biz de elimizi taşın altına koyuyoruz. Ancak burada bu salgını durdurmak tamamen bizim amacımız olmaktan çıkıyor ve işler burada sarpa sarıyor.

Oyunda yer aldığımız süre boyunca terk edilmiş bölgelerden geçiyor, farklı yaşayan gruplar arasında geçiş yapıyor ve buralarda farklı görevlere adım atabiliyoruz. Oyunda gerçekten de o yalnızlık atmosferinin oldukça güzel yansıtıldığını aktarabiliyoruz. Bunun dışında ayağımızın altında bir motosikletimiz bulunuyor ve bu motosikleti dilediğimiz gibi kullanabiliyor ve bunu adeta bir hayatımızın parçası haline getirebiliyoruz. Motosikletimizle beraber sağa sola keşfedebiliyor, onu daha da gelişmiş hale getirerek tekerleklerini, motorunu ve daha fazlasına dokunabiliyor ve böylece daha güçlü hale getirebiliyoruz. Dolayısıyla oyunda ilgi çekici ve geniş kapsamlı bir motor geliştirme mekaniği bulunuyor. Bu motosiklet üzerine aynı zamanda yapıştırmalar yapıştırabiliyor ve böylece kendimize özgü özelleştirebiliyoruz.

Kendi hayatımızı sürdürmeye çalıştığımız ve etrafı keşfederek farklı bölgeleri yağmalamaya başladığımız yapım içerisinde burada kaynaklar oldukça önem arz ediyor ve aynı zamanda orada zombilerin üzerinden çıkan malları yağmalayabiliyoruz. Bunun dışında zombi kulakları toplayarak bunları satıyor ve bunlarla beraber de yaşayan gruplar arasında geçiş yapabilir ve onlardan çeşitli krediler elde edebiliyoruz. Çarpıcı bir ortamın bulunduğu ve vahşi karşılaşmalarla beraber kapıştığımız bu yapım içerisinde gerçekten de ilginizi çekebilecek bir zombi dünyası bizleri bekliyor. Bilim kurgu temasıyla beraber karşımıza çıkan oyun içerisinde daha çok karanlık bir atmosfer bizlere aktarılıyor ve aynı zamanda oyunda gece ve gündüz döngüsünde olduğundan bahsedebiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca zombilerin bazı grupların tek tük, bazı grupların ise bir ordu gibi karşımıza çıktığını görebiliyor ve bunlardan kaçarak da kendi yolumuzu bulabilme fırsatı yakalıyoruz.
 
 

Oyunda bir yandan ana görevden ilerlerken, diğer yandan ise farklı yan görevleri dalış yapabilir ve bu yan görevlerle beraber de bulunduğunuz kamp içerisindeki güveninizi artırabiliyorsunuz ve aynı zamanda buradaki kredinizi yükseltebiliyorsunuz. Kredi yükseldikçe ve size olan güven arttıkça burada yapabilecekleriniz daha da genişliyor ve bunun yanında ise daha fazla geliştirme ile beraber karşılaşabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda yer aldığınız süre boyunca yan görevler de oldukça önem arz ediyor. Bu görevleri de yaparak oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz.

En değerli yardımcının motosiklet olduğu yapım içerisinde sürükleyici bir hikayenin de olduğundan bahsedebiliyoruz. Derin ve kişisel bir kaybın ardından umut dolu bir yolculuğa çıkış yapacağınız ve yolculuğun farklı hallere bürünebileceği yapım gerçekten de güzel ve duygu yüklü bir hikayeyi bizlere aktarıyor ve açık dünya içerisinde biz de kendi yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. Oyunda yer yer duygusallığın boyutu elbette üst seviyelere ulaşıyor. Ancak genel olarak bir intikam içerisinde burada gezip tozabiliyoruz.
 
Epic Games indirimleri kapsamında 349 Türk lirasından 226 Türk lirasına düşüşü ile beraber karşımıza çıkan ve açık dünya ada macerasını bizlere sunan Tchia, eğlenceli bir deneyimi bizlere aktarıyor. Bu sürüm, birçok özelleştirme setini ve daha fazla içeriği bünyesinde barındırıyor ve %33'lük indirim kuponu ile beraber satın almak isterseniz de 151 Türk lirası ile beraber oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz.
 
Tchia: Oléti Edition (226 TL- Kuponlu 151 TL)
 
 
 
Epic Games indirimleri kapsamında 349 Türk lirasından 226 Türk lirasına düşüşü ile beraber karşımıza çıkan ve açık dünya ada macerasını bizlere sunan Tchia, eğlenceli bir deneyimi bizlere aktarıyor. Bu sürüm, birçok özelleştirme setini ve daha fazla içeriği bünyesinde barındırıyor ve %33'lük indirim kuponu ile beraber satın almak isterseniz de 151 Türk lirası ile beraber oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Tchia içerisinde yer aldığımız süre boyunca farklı farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğiniz bu yapımda aynı zamanda fizik tabanlı içerikler bulunuyor. Bu içeriklerle beraber adanın diğer bölgelerine doğru yelken açabilir ve kendinizi bu rahatlatıcı deneyime bırakabilirsiniz. Dilediğiniz hayvan veya nesnenin kontrolüne eline geçirebileceğiniz yapım içerisinde gerçekten de ilgi çekici mekaniklerimiz bizleri bekliyor. Bu ele geçirme ile beraber de yeni arkadaşlar edinebilir ve böylece daha eğlenceli bir deneyimin dibine vurabilirsiniz.
 
Bunun dışında oyunun gerek tanıtımlarına gerekse içeriğinde ukulele adlı bir çalgı bulunuyor. Bu çalgı ile beraber müzik yeteneğinizin Diğerlerine karşı sergileyebiliyor ve böylece Yeni Kaledonya'dan esinlenerek hazırlanmış bu oyunda müzik eşliğinde çeşitli ilerleyişler sergileyebiliyorsunuz.

Bunun dışında oyun içerisinde yapabileceğiniz oldukça fazla etkinlik bulunuyor. Bu etkinliklerle beraber sulara dalış yapabilir, yüzebilir, teknelerle beraber farklı bölgelere doğru adım atabilir ve buraları dilediğiniz gibi keşfedebilirsiniz. Açık bölgeleri keşfedebilir ve yaratıcılığın verdiği avantajı kullanabilirsiniz. Bu yapımda gerçekten de ilgi çekici bir deneyim bizleri bekliyor. Bu etkinliklerle beraber bu bölgelerde neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyoruz.

Oyun içerisinde aynı zamanda gece ve gündüz döngüsü bulunuyor. Güneşin batışı ile beraber etrafı elbette daha güzel bir şekilde karşınıza çıktığını aktarabilir ve diğer taraftan gündüz gözüyle beraber oyunun o manzaralarına bir bakış atabilirsiniz. Dolayısıyla oyun içerisinde farklı farklı geçişler yer alıyor diyebiliriz.

Oyun içerisinde kontrol ettiğimiz karakterin özel yeteneği bulunuyor. Bu özel yeteneği ile beraber bir hayvana veya nesneyi kontrol edebiliyorsunuz. Oyunda 30'dan fazla oynanabilir hayvan ve yüzlerce nesne bulunuyor. Dolayısıyla oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca dilediğiniz şekilde hayvanlara yani canlılara bürünebiliyorsunuz. Bunun dışında farklı farklı nesnelerle beraber de oyunda ilerleyebiliyorsunuz. Bu nesneleri kontrol etmek veya hayvanları zapt etmek elbette eğlenceli bir deneyimi bizlere sunuyor.
 
 

Oyunda diğer taraftan keşif ve seyahat içeriğinin oldukça fazla karşımıza çıktığını aktarabiliyor. Bir kuş olup etrafta uçabildiğimizi, bir balık olup denizlerde yüzebildiğimizi ve bir köpek olup kayıp hazineleri çıkarabildiğimizi aktarabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda her bir hayvanın farklı yeteneklerinden yararlanabiliyor ve böylece kendi maceramızı daha da eğlenceli hale getirebiliyoruz.
 
Aynı zamanda yüksek kısımlar da bulunuyor. Bu yüksek kısımlara doğru ilerlerken elbette kendi atlayışlarımızı sergileyebiliyoruz. Yukarılara doğru tırmanırken elbette bir miktar zorlanabiliriz. Ancak tırmandıktan sonra aşağıya doğru dilediğiniz şekilde süzülebiliyor, zıplayabiliyor ve havalı gösteriler yapabiliyoruz. Bununla beraber de atlayışlar gerçekleştirmek için serbest stilimizi burada sergileyebiliyoruz.

Farklı farklı karakterlerin yer aldığı yapım içerisinde aynı zamanda ana karakterimizi tüm becerilerinden faydalanabiliyor, istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor, hareket edebiliyor ve doğaçlama yapabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda dilediğimiz gibi çevredeki bölgelere geçiş yapabiliyor ve mücadelemizi bu şekilde tamamlayabiliyoruz. Oyunda farklı farklı becerilerin olduğunu aktarabiliyoruz. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız ve elbette eğlenceli bir deneyim yapmak istiyorsanız da bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
Hi-Fi RUSH (224 TL - Kuponlu 150 TL)
 
 

Epic Games indirimleri kapsamında 299 Türk lirasından 224 Türk lirasına düşüşüyle beraber karşımıza çıkan eğlenceli müzikal bir deneyimi sunan Hi-Fi RUSH, ilgi çekici bir oyun tasarımını bizlere sunuyor ve genel olarak oyuncular tarafından seviliyor. Oyunu Epic Games'in sizlere sunduğu %33'lük indirimle beraber satın almak isterseniz 150 Türk lirasına ödemek durumunda kalabilir ve böylece daha ucuza oyuna sahip olabilirsiniz. Oyun içerisinde yer aldığınız süre boyunca en büyük hayali rock yıldızı olmaya çalışan Chai adlı karakteri kontrol ediyor ve robotik geliştirmelerle beraber de kötü düşmanlara karşı gelmeye çalışıyoruz. Oyunda yaptığımız hamlelerle beraber kombolar gerçekleştirebiliyor, düşmanları bu şekilde ortadan kaldırabiliyor ve aynı zamanda platform unsurlarıyla beraber de düşmanların üzerinden geçebiliyoruz.

Oyun içerisinde farklı farklı karakter geliştirmeleri yer alıyor. Bu geliştirmelerle beraber aynı zamanda farklı donanımları elimize alabilir ve böylece ritim tabanlı oyun içerisinde aksiyonun dozunu yükseltebiliyoruz. Müzik tarzı ile beraber senkronize olabileceğimiz ve yaptığımız hamlelerin müzikle beraber eşleşebileceği aksiyon oyunu içerisinde dövüşler oldukça ön plana çıkıyor ve tatmin edici bir oyun deneyimi bizlere aktarılıyor. Oyunda sürekli olarak metal yakalı şirket çalışanları ile beraber kapışabiliyor, burada robotların oldukça fazla karşımıza çıktığını görebilir ve robotların burada ordular şeklinde karşımıza geldiğini deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla bizim de amacımız bunları ortadan kaldırmak ve ortalığı kaosa sürüklemek. Ritim vuruşları ile beraber ön plana çıkacağımız yapım içerisinde havalı bir karakterle beraber yer alıyor ve aynı zamanda farklı bölgelere doğru ilerlemeye çalışıyoruz.
 
Oyunda aynı zamanda aksiyon unsurlarının yanı sıra platform ve bulmaca unsurları da bulunuyor. Bu unsurlarla beraber yer aldığımız yapım içerisinde gerçekten de ritimle beraber senkronize olabileceğimiz yapım içerisinde eğlenceli bir deneyim elde edebiliyoruz. Oyuncular tarafından genel olarak sevilen bu yapım, her oyuncuya hitap etmeyen yapısıyla karşımıza çıkıyor ancak güzel ve ilgi çekici grafiklerle ve animasyonlarla beraber de piyasadaki yerini koruyor.
 
 

Oyunda irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor. Bu patron savaşları ile beraber oyunda istediğimiz şekilde ilerleyebilir ve düşmanları burada ortadan kaldırmak için elbette daha zorlu bir mücadeleye girişebiliyoruz. Farklı farklı dövüş stilleri ile beraber yer aldığımız yapım içerisinde kendimizi müziğine eşliğinde abartılı devirlerde bulabiliyor ve bu müzikleri de elbette ilgi çekici olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda her bir kısımda farklı farklı derecelendirme sistemi ile beraber karşılaşabiliyor ve en iyi derecelendirmeyi almak için de yüksek skorlar elde etmeye çalışıyoruz. Burada hem kendimiz hem de müttefiklerimizle beraber kombinasyonda bir şekilde ilerlemeye başlıyor ve bunlarla beraber de düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz.

Epic Games indirimleri kapsamında oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan yapım içerisinde yeteneklerimizi canlı yayında izleyicilere karşı sergileyebiliyor ve lisanslı şarkıları burada görebiliyoruz. Bunun dışında orijinal şarkılarla beraber yayıncı içeriklerinde bu kısım sizlere yardımcı olabiliyor. Eğer bir yayıncı iseniz elbette bu şarkıları yayıncı dostu ses modu ile beraber açabilir ve ona göre de herhangi bir telif sorunu ile beraber karşılaşmıyorsunuz. Dolayısıyla yayıncıları ve içerik üreticilerini düşünen bir oyun için mod bulunuyor diyebiliriz.

Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun içerisinde yukarıda da bahsettiğimiz gibi ritim tabanlı aksiyon ve dövüş içeriği bulunuyor. Bunların yanı sıra platform ve bulmaca unsurları da oldukça ön plana çıkıyor. Oyunda açmamız gereken platform zorlukları ile beraber karakterimize en iyi şekilde kullanmak durumunda kalıyoruz.
 
SnowRunner ( 275 TL - Kuponlu 184 TL)
 
 

Epic Games kış indirimleri kapsamında 550 Türk lirasından 275 Türk lirasına düşüşüyle beraber karşımıza çıkan simülasyon sürüş oyunu SnowRunner, oyunculara gayet güzel bir deneyim sunuyor. %33'lük indirim kuponunu kullanmadıysanız ve bu oyunda kullanmak istiyorsanız 184 Türk Lirası ile beraber oyunu satın alabilir ve böylece kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca uzun vasıta araçları kullanabilir ve böylece farklı farklı bölgelere doğru ilerleyebilir ve buralardaki zorlukları aşabilirsiniz.

Yeni nesil bir arazi deneyimi içerisinde farklı farklı araçları sürebilir, buralarda zorlu arazilerde gezinebilir ve en zorlu çevre koşullarıyla beraber karşılaşabilirsiniz. Burada zorlu arazilerde araçları en iyi şekilde kullanmak gerekiyor ve burada elbette usta şoförlüğünüzü ortaya çıkarmanız lazım. Geliştirilmiş arazi simülasyonu içerisinde yer aldığınız süre boyunca yol boyunca farklı görevleri atılabiliyor ve açık bir dünya içerisinde 40 farklı araçla beraber gezinebiliyorsunuz. Bu farklı araçların elbette her birinin kendine özgü yapıları, dinamikleri ve sürüş mekanikleri bulunuyor. Dolayısıyla her kullandığınız araçla beraber burada farklı bir şekilde yer alabiliyor, farklı deneyimler elde edebilir ve her an önce burada yeni bir deneyimi hazır halde bulabiliyorsunuz. Siz de biliyorsunuz ki bu tarz oyunlarda her biri oyuncu farklı şekillerde aracı kullanabiliyor. Ona göre kendi planını oyuna dahil edebiliyor ve aynı zamanda kendi tarzıyla beraber sürüş stilini oluşturabiliyor. Farklı farklı özelleştirmelerle beraber karşımıza çıkan oyun içerisinde aynı şekilde araç parçaları ile beraber de farklı arazilerde ilerleyebiliyor ve arazi koşullarına kendimizi adapte edebiliyoruz.

Çevre koşullarının oldukça ön planda kaldığı yapım içerisinde gerçek markalar bulunuyor ve bu markalarla beraber oyunda farklı araçlarla ilerleyebiliyorsunuz. Ford, Chevrolet ve Freightliner gibi markaların yer aldığı oyun içerisinde gerçekçi bir sürüş dinamiği bizlere aktarılıyor ve aynı zamanda sürücü koltuğuna oturarak buraların hakimi konumuna gelebiliyoruz. Birçok oyuncunun oynadığı ve satış sayılarında oldukça iyi bir şekilde olduğu yapım içerisinde gelişmiş fizik motoru elbette oyun içerisinde oldukça önem arz ediyor. Çünkü bu tarz oyunlarda fizik motorlarının gerçekten de çevreye adapte olması ve gerçekçi bir rehberi sunması oldukça mühim. Oyunda aynı zamanda farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgelerde sularla, karlarla ve buz tutmuş göllerle beraber karşılaşabiliyor ve buralardaki zorlukları elbette aşmaya çalışıyoruz. Elbette buz dolu kısımlarda aracın kayma olasılığı oldukça artış gösteriyor. Buralarda ustalığımızın daha iyi bir şekilde ortaya çıkarmaya çalışıyoruz ve sürücü koltuğunda olduğumuz sürece bu aracın hakimiyeti tamamen bizde oluyor. Dolayısıyla burada hangi hamleyi yaparsak doğrudan etkisini oyun içerisinde görebiliyoruz.
 
 

Oyun içerisinde aynı zamanda hem tek başınıza hem de 4 oyunculu bir şekilde diğerleriyle beraber oynayabiliyor ve çevrimiçi mod ile beraber başkalarıyla araç sürebiliyorsunuz. Topluluğun oluşturduğu modlarla beraber de yer alabileceğiniz yapım içerisinde deneyiminizi zenginleştirebilir ve aynı zamanda özelleştirebiliyorsunuz. Tır ve kamyon sürme simülasyonu oyunlarından hoşlananlar elbette bu oyunu bir göz atabilir ve bir şans verebilir. Oyun gerçekten de güzel ve uzun bir macerayı ve deneyimi bizlere sunuyor. Araç sürmekten hoşlanıyorsanız ve elinizde direksiyon seti varsa bunlarla beraber de oyun daha güzel bir deneyimi bizlere aktarabiliyor ve böylece daha fazla eğlenebiliyoruz. Yukarıda bahsettiğimiz 40 farklı aracı elbette dilediğiniz şekilde kullanabiliyor, bu araçları geliştirebilir ve aynı zamanda kendinize göre özelleştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyun içerisinde farklı farklı parçalarla beraber bu araçları yükseltebiliyorsunuz.
 
Witchfire (278 TL - Kuponlu 186 TL)
 
 
 
Epic Games kış indirimleri kapsamında 309 Türk lirasından 278 Türk lirasına düşüşüyle beraber yaklaşık olarak %10'luk bir fiyat indirimine giden Witchfire, alabileceğiniz nişancı oyunlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Yüzde 33'lük indirim kuponunu kullanmadıysanız, oyunu 186 Türk lirası ile satın alabiliyorsunuz ve böylece daha ucuza bu oyunu elde etmiş oluyorsunuz. Oyun şu anda erken erişim sürümü ile karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla, tam sürümü beklemek isterseniz oyunu daha sonra satın alabilirsiniz. Ancak, erken erişim sürümü ile oyunu adım atmak istiyorsanız ve şimdiden kütüphanenize eklemek istiyorsanız, bu deneyime siz de bir bakış atabilirsiniz. 
 
Painkiller ve Bulletstorm oyunlarının arkasındaki geliştirici stüdyo tarafından biz oyunculara sunulan Witchfire nişancı ve aksiyon unsurlarına bünyesinde barındırıyor ve aynı zamanda Souls like bir deneyimi bizlere sunuyor. Oyun içerisinde zorlu bölgelere doğru ilerleyebiliyor, her bölgenin kendine ait yapıları yer alıyor aynı zamanda burada yer aldığımız süre boyunca farklı düşmanlarla beraber kapışabiliyoruz. Oyunda sürekli olarak bir şeyler deneyebileceğimiz ve karakterimizin hayatını kaybedeceği bir yapı yer alıyor. Rogulite oyun türü ile beraber de karşımıza çıkan oyun içerisinde zorla ama tatmin edici bir oyun deneyimi bizlere sunuluyor. Oyun içerisinde farklı farklı silahları elimize alabiliyor, yakın dövüş veya menzilli dövüş silahları ile beraber düşmanların üstesinden gelmeye çalışabiliyor ve böylece ölümcül arenalardan sağ kurtulmaya hazırlanıyoruz.
 
Zafere giden yol içerisinde farklı farklı hamleler yapabileceğimiz oyunda aynı zamanda Cadı Avcıları olarak biz yer alıyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı Cadılar karşımıza çıkabiliyor ve her cadının farklı oynanış unsurları ve mekanikleri yer alıyor. Dolayısıyla cadıları alt etmeden önce elbette onları nasıl saldırdığını görebilir, onlara karşı ise kendi savunma mekanizmasını açığa çıkarabilir ve kendi stratejinizle beraber de oyundaki yerinize alabilirsiniz. Farklı bölgelere doğru ilerleyebildiğiniz yapımda elbette bu bölgeleri keşfetmek tamamen size ait oluyor. Bu bölgeler içerisinde dilediğiniz şekilde keşiflere katılabiliyor, bu keşiflerle beraber etrafta neler olup bittiğini öğrenebiliyor ve aynı zamanda bu keşifleri kalıcı kılmak adına elbette etrafta çeşitli notlar ve unsurlar bulabiliyorsunuz. 
 
 
 
Farklı görevlerle beraber karşımıza çıkan oyunda aynı zamanda irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor. Patron savaşları elbette zorlu bir deneyimi bizlere sunuyor ve ilgi çekici animasyon ve görselliğiyle de bunu aktarabiliyor. Oyun içerisinde gerçekten hem karakter tiplemelerinden hem de etrafın çok iyi bir şekilde bizlere aktarıldığını görebiliyor ve oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca gerçekten de tatmin edici bir nişancı aksiyon deneyimi elde edebiliyoruz. Oyunda farklı bölgelere doğru ilerlerken elbette buralardaki manzaraları açığa çıkarabilir ve her oyuncuya hitap edecek yapısıyla beraber burada saf aksiyon nişancı unsurları bizlere sunuluyor. Oyunda daha çok arena tarzı bölgeler yer alıyor ve çizgisel tarzla beraber de ilerlediğimiz kısımlarda hikaye içerikli kısımlar bizlere sunuluyor. Savaşın gidişatını değiştirebilecek elbette farklı eserleri de etrafta bulmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.

Epic Games kış indirimleri kapsamında oldukça ucuz bir şekilde karşımıza çıkan bu oyunu elbette siz de deneyebilir ve göz atabilirsiniz. Bu tarz nişancı aksiyon oyunlarından hoşlanıyorsanız ve kendinizi sürekli olarak aksiyon içerisinde bulmak istiyorsanız ve aynı zamanda ilgi çekici görsellikle beraber karşılaşmak istiyorsanız indirimler kapsamında satın alabilirsiniz. Oyunda fantastik bir dünya yer alıyor. Bu dünyayı dilediğimiz gibi keşfedebiliyor, farklı bölgelere doğru adım atabilir ve ilgi çekici bölgelerle beraber karşılaşabiliyoruz. Yıkık dökük harabe alanlarından kale içlerine kadar farklı yerlere doğru ilerlediğimiz oyunda gerçekten de üst düzey bir nişancı deneyimi elde edebiliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 1 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 1 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 3 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 3 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler