Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler

20.04.2024 13:40 Mehmet Tandoğan

 
 
Steam platformu karşısında Türk Lirasıyla oyunları satan ve aynı zamanda ucuz oyunlarla beraber karşımıza çıkan Epic Games mağazası ne yazık ki şu ana kadar kullanıcıları memnun edecek gelişmeleri sunamadı. Steam'in aksine oldukça basit bir arayüze sahip Epic sistemi ilerleyen süreçte yeni özellikler almaya hazırlanıyor.
 
Epic Games kullanıcı arayüzünü değiştirecek 
 
 
 
Açıklanan detaylara göre Epic Games mağazasının yeni yol haritası belli oluyor ve yol haritası ile beraber kullanıcı arayüzüne büyük değişikliklerin gelmesi bekleniyor. Ancak bu değişiklikler için şu anda oldukça geç kalındığını aktarabiliriz.
 
Yeniliklere bakacak olursak, öncelikle kullanıcı profillerinin sisteme dahil edilmesi planlanıyor. Profil sistemiyle istediğiniz resmi dahil edebiliyor, kendinize özgü bir profil oluşturabiliyor ve daha fazlasını gerçekleştirebiliyorsunuz. Ek olarak oyun hediye etme sisteminin yakında kullanıma açılmaya bekliyor.
 
Öte yandan her bir unsurun yer alacağı bildirim merkezi bölümü kullanıcılara hizmet vermeye hazırlanıyor. Bunun dışında kullanıcıların oyunları oynadıktan sonra incelemeler yazacağı bölüm de aktif hale getirilmek isteniyor. Son olarak iOS ve Android cihazlar için mobil bir uygulamanın geleceğini de aktarabiliyoruz.
 
Tüm bu değişikliklerin ne zaman sisteme dahil edileceği şu an için belli değil. İlerleyen süreçte daha fazla detayı ve resmi açıklamayı bekliyoruz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler