Epic Games Mega indirimler kapsamında alabileceğiniz oyunlar

24.05.2023 12:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Belirli aralıklarla kullanıcılara sunduğu indirim dönemleriyle ve her hafta ücretsiz oyunlarıyla beraber ön plana çıkan Epic Games şu anda Mega indirim sürecinde. 15 Haziran'a kadar olan bu dönemde yüzde 75'e varan oyun indirimleri bizleri bekliyor. Bu kapsamda öne çıkan birçok oyun yer alıyor.
 
- Back 4 Blood (49,80 TL)
 
 

Genel olarak oyuncular tarafından ve eleştirmenlerce beğenilen Left 4 Dead serisinin geliştiricileri tarafından karşımıza sunulan bu zombi temalı mişancı aksiyon oyunu içerisinde kendimize ait bir ekip kurabiliyor ve bu ekiple beraber karşımıza gelen zombileri ve zombi sürülerini alt edebiliyoruz. Oyun içerisinde çevrimiçi bir yapı benimsenmiş durumda ve bu çevrimiçi yapı içerisinde arkadaşlarla beraber iş birliği kurabiliyor, iş birliği kurduğumuz esnada ise takım çalışması yapabiliyor ve zombileri yakınımıza yaklaştırmıyoruz.

Oyun içerisinde farklı farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor ve bu bölgelerde farklı zombi türleriyle karşılaşabiliyoruz. Her zombi türünün kendine ait özellikleri, becerileri ve yapısı bulunuyor. Zombileri alt ettikçe yeni bölgelere doğru adım atabiliyor ve bu yeni bölgeleri de keşfedebiliyoruz. Oyunda diğer taraftan güvenli bölgeye doğru ilerlemeye çalışıyor ve bu süreç içerisinde ise takımı hayata tutmaya başlıyoruz.
 
 

Oyun içerisinde normal zombi türlerinin yanı sıra bir de patron zombiler bulunuyor. Bu patron zombilerle beraber kapışmak elbette daha eğlenceli bir deneyimi bizlere aktarıyor. Eğer arkadaşlarla beraber bu oyunu oynuyorsanız eğlencenin dozunu daha da artıyor diyebilirim.
Yine önceki serilerde olduğu gibi bu oyunun da teması zombi salgını. Bu ortamda daha önce insan olan kişiler artık zombi bir şekilde karşına çıkıyor ve korkunç bir şekilde üzerinize doğru geliyorlar. Bizde burada hem insanlığı kurtarmak hem hayatta kalmak hem de zombileri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Oyun içerisinde farklı farklı silahları elimize alabiliyor ve bu silahlarla beraber zombileri ortadan kaldırabiliyoruz. Normal tabancalardan makineli tüfeklere oradan el bombalarına kadar birçok silah türü oyun içerisinde yer alıyor. Bu silahlarla beraber kendi teçhizatımızı donanabiliyor ve bu sayede takımca ilerlemeye çalışıyoruz.

Oyun içerisinde yukarıda bahsettiğim gibi çevrimiçi bir yapı benimsenmiş durumda ancak bu oyunu tek oyunculu bir şekilde de oynayabilirsiniz. Tek oyunculu şekilde oynadığınız zaman yanınıza yapay zekaya sahip karakterler yanınıza geliyor ve bu sayede ilerleyebilirsiniz.
Oyun şu an Epic Games indirimleri kapsamında yüzde 80 indirimle beraber 49 Türk lirasından satışta. Eğer arkadaşlarınız varsa ve bu oyuna sahipse siz de bu oyunu satın alıp arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz.

- God of War (197,40 TL)
 
 

Daha önce PlayStation konsoluna çıkış yapmış olan bu aksiyon macera oyunu şu anda PC platformunda yer alıyor ve hem oyuncular tarafından hem de medya tarafından oldukça beğenilen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Seriyi farklı boyuta getiren bu yapımla beraber oyunu deneyimleyebiliyor ve farklı farklı diyarlara doğru adım atabiliyoruz. Şu anda Epic Games indirimleri kapsamında yer alan bu oyun 197 Türk lirasından satışta. Hikaye odaklı çizgisel tek oyunculu aksiyon bir yapım arıyorsanız bu oyuna yönelebilirsiniz.

Daha önce konsola çıkış yapan şimdi ise PC platformunda yer alan bu oyunda çeşitli özelleştirmeler ve güncellemeler yer alıyor. PC tarafında daha gelişmiş görseller, üst düzey performans sunmak için çeşitli iyileştirmeler ve daha fazlası bulunuyor. Oyun konsollarda elbette kilitli kare hızları ile beraber oynanabilir ancak PC platformunda bu kare hızı kilidini kaldırabiliyor ve daha üstün bir görüntü ve daha akıcı bir oyun deneyimi elde edebiliyoruz. PC tarafında yapılan geliştirmelerle beraber daha yüksek çözünürlüklü gölgeler ve geliştirilmiş yansımalarla beraber daha yüksek bir kalite elde edebiliyoruz. Bu sayede oyunu daha iyi bir şekilde deneyimleyebiliyoruz.
 
 

Bu oyunu zaten neredeyse her oyuncu biliyor ve eğer oyunlarla alakası pek olmayan oyuncular varsa ve oyunlara giriş yapmak istiyorsa bu oyuna da muhakkak bir göz atmalı ve deneyimlemeli.

God of War içerisinde farklı farklı diyarlara doğru adam atabiliyor ve hikayesini deneyimleyebiliyoruz. Ara sahnelerle beraber bizlere anlatılan hikayeyi öğrenebiliyor ve yer yer de karakterimizin oğlu ile konuştuğu esna da tatlı bir tebessümü elde edebiliyoruz. Diğer yandan farklı farklı bölgelere ilerleyerek buraları keşfedebiliyor, buralarda çeşitli hazineleri elde edebiliyor ve karakterimizi de bu kapsamda güçlendirebiliyoruz.
 
 

Oyun içerisinde normal düşmanlardan patron savaşlarına kadar çok çeşitli düşman türleri de bulunuyor. Bu düşman türlerinin her birini kendine ait aksiyon şeması ve saldırı stilleri yer alıyor. Düşmanları alt etmek için elbette elimizdeki baltayı sallayabiliyor ve çeşitli becerilerimizle beraber onları ortadan kaldırabiliyoruz. Oyun içerisinde karakterimizin kendini savunma, saldırma ve saldırıdan kaçırma gibi çeşitli yetenekleri bulunuyor. Biz de bu kapsamda kendimizi savunmak için kalkanımızı çıkarabiliyor ve saldırıyı savunduktan sonra karşı saldırıya geçebiliyor ve akabinde düşmanları bu şekilde kolayca alt edebiliyoruz.

- The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition (22,50 TL)
 
 

Açık dünya aksiyon macera rol yapma oyun içeriğini bizlere sunan bu yapım şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 22 Türk lirasından satışta. The Witcher 3: Wild Hunt muhakkak oynamanız ve göz atmanız gereken oyunlar arasında bulunuyor. Eğer oyunu daha önce oynamadıysanız şanslısınız çünkü oyun gerçekten geniş kapsamlı bir içeriği üzere aktarıyor ve açık dünya içerisinde sağı solu keşfedebiliyoruz. Keşif esnasında çeşitli görevler yapabiliyor ve atımızla beraber bu diyarlardaki gizemleri açığa çıkarabiliyoruz.

Oyunda Geralt adlı bir Witcher karakteri kontrol ediyor ve bu karakterimiz para karşılığı canavar ağlayan bir kişi olarak karşımıza çıkıyor. Bizim karakterimiz diğer insanlar tarafından ve genel olarak ucube olarak görülüyor. Para karşılığı her şeyi yaptığımızı öne süren ve herhangi bir duygunuzun olmadığını belirten bu insanlar karşısında bizim de duygumuzun olduğunu göstermeye çalışıyor ve bu duygusal yolculukta aslında sevdiğimizi bulmaya çalışıyoruz. Bir seri olarak karşımıza gelen bu oyun serinin son oyunu olarak yer alıyor ve bu oyunda uzun süreler vakit geçirebiliyoruz.
 
 

Yeni nesil güncellemesi ile beraber daha üstün görüntüye ve iyileştirmelere sahip olan The Witcher 3: Wild Hunt günümüzde hala popülerliğini koruyor ve çok oynanmaya devam ediyor. Açık dünya içerisinde karakterinizi geliştirebiliyor, yeni silahları elinize alabiliyor ve farklı farklı bölgelere doğru yolculuğa çıkabiliyorsunuz. Oyun içerisinde her bir bölgede bizlere sunulacak farklı görevler yer alıyor. Bu görevleri yapmak için de farklı diyarlara doğru adım atabiliyor ve buradaki tehlikeleri ortadan kaldırabiliyoruz.

Bu 22 TL'lik paket içerisinde hem ana oyun hem de ek paketler yer alıyor. Ek paketlerle beraber oyunun içeriği daha da genişletiliyor ve bu oyunun ek paketleri gerçekten de temel açısından oldukça önem arz ediyor ve karşımıza ana oyun diyebileceğimiz bir içeriği çıkarıyor. Oyunun şu anda iki farklı ek paketi bulunuyor ancak yeni nesil güncelleme ile beraber Netflix i şbirliği kapsamında yeni bir içerik daha oyuna dahil edilmiş durumda. Bu içeriklerle beraber oyunun kapsamı daha da genişletilmiş ve daha fazla içerik bizlere aktarılıyor. Bu içerikler sayesinde oyunda uzun süreler vakit geçirebilir ve oyunu dünyasına iyice hakim olabilirsiniz. Geniş kapsamlı bir oyun deneyiminin sunulacağı oyunda ilgi çekici manzaralar da sizleri bekliyor.

- Dying Light 2 (174,50)
 
 

Dying Light serisinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkan açık dünya zombi temalı hayatta kalma nişancı aksiyon oyunu içerisinde geniş bir içerik bizleri bekliyor. Şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 174 Türk lirasından satışta olan bu oyuna serinin ilk oyununu oynadıysanız veya oynamadıysanız da göz atmanızı tavsiye ediyorum. Açık bir dünya içerisinde sağı solu keşfedebileceğimiz ve çeşitli zombi türleri alt bileceğimiz yapım içerisinde zombi salgının ortadan kaldırmak için çeşitli hayatta kalan gruplarıyla beraber temasa geçebiliyor ve temasa geçtiğimiz gruplardan çeşitli görevler alabiliyoruz. Aldığımız bu görevler kapsamında birçok kaynak elde edebiliyor ve bu sayede hep kendimizi güçlendirebiliyor hem de elimize aldığımız silahları değiştirebiliyoruz ve böylece daha güçlü olabiliyoruz.

Virüsün kazandığı ancak insanoğlunun direndiği bir dünyada yer aldığımız oyunda farklı farklı yerleşkeler bulunuyor ve buralarda yaşayan insanlar yer alıyor. Buralardaki insanlarla diyaloglar aracılığıyla etkileşime geçebiliyor ve buralarda neler olur bittiğini öğrenebiliyoruz. Bunun yanı sıra bu zombi salgınını ortadan kaldırmak için çeşitli planlamalar da yapabiliyoruz. Elbette bu yerleşkelerde bulunan insanların hepsi iyi bir şekilde karşımıza çıkmıyor düşman gruplar da bu oyunda yer alıyor. Hem düşman gruplardan hem de zombi türlerinden kendiniz, sakınabileceğimiz oyun içerisinde parkur elementleri de oldukça fazla karşımıza çıkıyor ve önem arz ediyor.
 

Parkur elementleri ikinci oyunla beraber ön plana çıkan mekaniklerden bir tanesi. Yani oyun içerisinde sürekli olarak sağa sola doğru atlayabiliyor ve çeşitli tırmanışlar yapabiliyoruz. Oyunda çatılardan çatılara zıplıyor ve kırık camlardan içeri doğru atlayabiliyoruz. Yani tam bir parkur koşucusu olarak bu oyunda yer alıyor  ve kendi çevikliğimizi ve hızımızı oyunda kullanabiliyoruz. Oyun içerisinde bir yandan karakterimizi geliştirirken diğer yandan ise elimize farklı farklı silahları alabiliyor ve yeni yeteneklerle beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz.

Oyunda yine serinin ilk oyununda olduğu gibi farklı farklı zombi türleri ve düşman türleri yer alıyor. Burada bulunan zombi türlerinin her birinin kendine özgü yetenekleri ve becerileri yer alıyor. Farklı saldırı stillerine ve aksiyon şemalarına sahip bu zombileri ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor. Bunun yanı sıra insan düşmanlar da karşımıza çıkar ve bunları da alt etmek için çeşitli hamleler yapabiliyoruz. Düşmanların üzerine elimizdeki silahları ateşleyebiliyor veya yakın dövüş silahlarıyla beraber onların üzerine savurabiliyoruz. Bunun yanı sıra uçan tekme atabiliyor ve daha fazlasını oyun içerisinde gerçekleştirebiliyoruz.
Oyunda yine diğer taraftan çeşitli seçimler yapabiliyor ve seçimlerle beraber aslında gidişata yön verebiliyoruz. Dying Light 2'de hem yaptığımız seçimlerle yön veriyor hem de hikaye gayet güzel bir şekilde bizlere aktarılıyor. Kısacası bu oyunu oynamanızı tavsiye ediyorum.

- HITMAN World of Assassination (230,45 TL)
 
 

Çeşitli suikastler yapabileceğimiz ve bu suikastleri istediğimiz yoldan gerçekleştirebileceğimiz yapım şu anda 230 Türk lirasından satışta. Epic Games mağazası üzerinde Mega indirimler kapsamında yer alan bu oyunda yeni suikastere doğru yelken açabiliyor ve farklı farklı bölgelere doğru adım atabiliyoruz. Serinin en iyi özelliklerini bir araya getiren ve bu özellikleri bizlere sunan yapım içerisinde Ajan 47'yi kontrol ediyor ve bu kapsamda farklı görevlere doğru ilerliyoruz. Oyun içerisinde elimize tabancalardan makineli tüfeklere kadar farklı farklı silahlar alabiliyor ve istediğimiz şekilde görevimizi gerçekleştirebiliyoruz.

Hitman oyunları bildiğiniz üzere bir görevi gerçekleştirmek için bizlere farklı farklı yollar sunan içerikleriyle karşımıza çıkıyor. Bu oyunda da aynı şekilde bu temel benimsenmiş durumda ve eğer karşımızda bir görev varsa bu görevi birden fazla şekilde yapabiliyor ve istediğimiz yoldan ilerleyebiliyoruz. Örneğin bir hedefi ortadan kaldırmak için doğrudan o hedefin yanına yaklaşarak ortadan kaldırabiliyor veya tüm korumalarını sessizce ortadan kaldırıp en son o hedefi yok edebiliyoruz. Diğer yandan bir bölgeye normal kapıdan giriş yapabiliyorken diğer taraftan ise gizli geçitler kullanarak bu bölgeye doğru geçiş yapabiliyoruz. Yani anlayacağınız oyun içerisinde farklı farklı gidişatlar ve farklı hamleler yapabileceğimiz birtakım özgürlükler bizlere sunuyor.
 
 

Bu yapım içerisinde 20'den fazla bölüm yer alıyor ve burada bölüm bölüm ilerlemeye çalışıyoruz. Her bölüm sonrası yeni bir bölüme geçiş yapabiliyor ve yeni görevimiz burada bizlere anlatılıyor. Görev açıklamasından sonra yeni bir bölgeye doğru adım atabiliyor ve bu bölgenin sağını solunu keşfetmek de oldukça önem arz ediyor. Çünkü öncelikle etrafı keşfederek buranın açıklarını öğrenebiliyor ve hedefe nasıl yaklaşmamız gerektiğini burada kurgulayabiliyoruz. Dolayısıyla öncelikle aldığımız bu bölgenin keşfin iyi yapmalı ve etrafı iyi araştırmamız gerekiyor.

- Marvel's Spider-Man Remastered (334,33 TL)
 
 

Örümcek Adam'ın hikayesi bu yeni sürümle beraber devam ediyor. Oyunun yenilenmiş sürümü şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 334 Türk lirasından satışta. Oyun içerisinde New York şehrine doğru atılıyor, sokakları tek tek gezebiliyor ,açık dünya içerisinde sağı solu keşfedilebiliyor ve attığımız ağla beraber binalar arasında süzülebiliyoruz. Oyun içerisinde diğer taraftan binaların tepelerine çıkabiliyor, buradan farklı binaya doğru atlayabiliyor ve geniş bir özgürlük bizlere sunuluyor.

Oynamanız gereken oyunlar arasında yer alan bu yapımda açık dünya içerisinde çeşitli görevler elde edebiliyor ve bu görevler kapsamında da ana hikaye kısmından ilerleyebiliyorsunuz. Hikaye odaklı tek oyunculu aksiyon macera ve açık dünya oyunu içerisinde örümcek yeteneklerimizi geliştirebiliyor ve farklı yeteneklerle beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Örümcek ağımızla beraber her şeyi halletmeye çalıştığımız ve ikonik düşmanlarla beraber karşılaştığımız oyunda geniş bir özgürlük bizlere sunuluyor.
Oyundaki temel amacımız New York şehrindeki suç oranı azaltmak ve buradaki kötü güçler ortadan kaldırmaktan geçiyor. Elbette bu hikaye kapsamda bizlere ilgi çekici hikaye içeriği ve bu doğrultuda çeşitli görevler veriliyor.
 
 

Daha önce konsollara çıkış yapan bu yapım şu anda PC platformunda yer alıyor ve birçok mağazadan bu oyunu elde edebiliyorsunuz. Oyun PC'ye özgü çeşitli özelleştirmelerle beraber geliyor ve oyun içerisinde NVIDIA DLSS teknolojisi ve AMD'nin FSR 2.0 destekleri yer alıyor. Bu teknolojik desteklerle beraber oyundan daha akıcı bir oynanışı elde edebiliyor ve bu kapsamda ekran kartlarına daha fazla yük bindirmeden oyunu deneyimleyebiliyoruz. Bu tarz teknolojiler oyundaki akıcılığı daha da artırıyor ve bunun yanı sıra ekranda herhangi bir görüntü kaybı olmadan performans daha da iyileşiyor. Dolayısıyla bu tarz teknolojilerle oyundan daha fazla verim alabiliyoruz.

Oyun içerisinde hem anı görevler hem de yan görevler yer alıyor. İsterseniz ana görevden ilerleyebiliyor isterseniz de yan görevlerden oyunu deneyimleyebiliyorsunuz. Aksiyon odaklı bu açık dünya içerisinde aksiyonun dozu aldığımız görevlerle beraber daha da artıyor ve bu görevleri yerine getirdikçe diğer görevleri de elde edebiliyoruz. Dolayısıyla bu oyun oynamanız gereken oyunlar arasında yer alıyor ve Örümcek Adam'ın macerasına bu yapımla beraber ortak oluyoruz. Uzun soluklu bir oyun deneyimini bizlere aktarmayı hedefleyen oyunda bu bölgedeki suç oranını azaltmak tamamen bizim işimiz oluyor.
 
Diğer öne çıkan indirimler:
 
- Saints Row: 130 TL
- Crime Boss: Rockay City: 263 TL
- EA SPORTS FIFA 23 Standard Edition: 209 TL
- Cyberpunk 2077: 124 TL
- Goat Simulator 3: 193 TL
- Far Cry 6 Standard Edition: 174 TL
- Assassin's Creed Valhalla: 174 TL
- It Takes Two: 199 TL
- Days Gone: 108 TL
- Rainbow Six Siege: 91 TL
- Battlefield 2042: 149 TL 
- Horizon Zero Dawn Complete Edition: 108 TL
- Snow Runner:  82 TL
- Ghost Recon Breakpoint: 139 TL
- DEATHLOOP: 177 TL
 
Tüm indirimlere göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Oyun önerileriniz var ise yorumlarda belirtebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler