Epic Games: Samaritan Tam Bir Oyun Olabilir

Selam, tam sürümde görüşebiliriz
11.03.2011 11:53 Alkan Adakaner


      Epic Games'in Samaritan adlı teknoloji demosunu görmüşsünüzdür. Eğer görmediyseniz buradan izleyebilirsiniz. Oyuncuların beğenisini toplayan bu demo bir oyuna dönüşebilir mi? Epic Games'e göre bu sorunun yanıtı: Evet. Epic Games'ten Mark Rein'in açıklamaları şöyle:
 
      "Bunun mümkün olduğunu inkâr edemem, bununla birlikte, eğer bir teknoloji demosu yapmasaydık, Gears of War'u da geliştiremeyecektik. Aynen böyle, bir teknoloji demosu tasarlarız ve belirli bir yolda nasıl gideceğimizi öğreniriz, bu demo bize daha fazlası için imkan verir. Yani bir senaryo oluşturmanın mümkün olduğunu inkar edemem, ama şu an yapamayız."
 
      Unreal Engine 4 ile ilgili soruları da yanıtlayan Rein, bu oyun motorunun gelecek nesilde kullanılacağını söyledi. Oyun motoru geliştirirken sadece konsolları düşünmediklerini, aynı zamanda taşınabilir cihazları ve PC'yi de göz önünde bulundurduklarını söyleyen yetkili; yine de sonraki nesil konsolların büyük bir pazar oluşturacağını, bu nedenle Unreal Engine 4'ün ancak o zaman karşımıza çıkacağını söyledi.
 
      Gears of War 3'ü beklediğimiz bu dönemde Epic Games'in yeni bir oyun duyurusu ile karşımıza çıkması harika olurdu. Umarız bizi çok bekletmezler.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler