Epic Games Store Mod Desteğini Mechwarrior 5: Mercenaries ile Test Etmeye Başladı

31.07.2020 07:00 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games Store, başarımlar özelliğinden kısa bir süre mod desteğini de test etmeye başladı.

Mod desteği henüz beta aşamasında ve şimdilik sadece Mechwarrior 5: Mercenaries'te var.

Oyunun Epic Games Store sayfasında üst kısmında modlar seçeneğini göreceksiniz. Modlara göz at ve modlama araçları olarak ikiye ayrılıyor. İlkinde topluluk tarafından yüklenmiş ve indirip deneyebileceğiniz modlar mevcut. İkincisi ise sizin mod oluşturmanızı ve yüklemenizi sağlıyor.
 
MechWarrior 5: Mercenaries Mod Editörü belirtilene göre "Oyunu yaparken kullanılan Şablonlara ve İçerik Varlıklarına erişim sağladığı için basit bir araçtan çok daha fazlası. Kaynak kod ve kod modifikasyonu hariç, geliştirme için kullanılan MechWarrior 5: Mercenaries projesinin tüm özelliklerine sahip sürümü."

"İster var olan mekanikleri ve içerikleri düzenle, ister tamamen yeni sistemler ve evrenler inşa et, MechWarrior 5: Mercenaries Mod Editörü hayal ettiklerini gerçeğe dönüştürmene yardımcı olmak için burada."
 
epicgames.com/store/tr/product/mechwarrior-5/home
 
İleride daha fazla oyuna eklenmesi planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Blizzard, BlizzCon 2024 Sunumunu İptal Etti 13 Dk önce Gerçekçi Kılıç Dövüşü Oyunu Die by the Blade 16 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler