Epic Games Store Yılbaşı Tatili İndirimi Başladı

19.12.2019 19:55 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, Epic Games Store'da Yılbaşı Tatili İndirimi'nin başladığını duyurdu.
 
Epic Games, oyuncuların indirimde kullanabilmeleri için 60 TL değerinde kupon hediye ediyor. Yılbaşı Tatili İndirimi sayfasından "Epic Kuponumu Al" seçeneğine tıklayarak kuponu alabilirsiniz. (epicgames.com/store/tr/promotion/holiday-sale-2019)
 
Uygun bir oyun satın almak için 60 TL değerindeki bu kuponu kullanırsanız, ilave bir 60 TL değerinde kupon daha alacaksınız. Tüm etkinlik boyunca, uygun olan her oyun alımı için bir kupon almaya devam edeceksiniz. Uygun oyun alımları 79,99 TL veya üstü tutarları kapsar ve ön satın alım, oyun içi satın alma, DLC ve sezon biletleri hariçtir.
 
İndirime giren oyunlar arasında Borderlands 3, Star Wars Jedi: Fallen Order, Red Dead Redemption 2, Control, Metro Exodus, The Division 2, Assassin's Creed Odyssey, Tetris Effect, The Sinking City ve çok daha fazlası bulunuyor.

İndirimlerin bulunduğu sayfaya epicgames.com/store/tr/collection/holiday-sale adresinden ulaşabilirsiniz.

1 Ocak 2020'de sona erecek.

İlgili İçerik Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 2 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler