Epic Games Store'a Derecelendirme ve Anket Özelliği Geldi

19.06.2022 13:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Kuzey Carolina merkezli bir video oyunu yapım ve geliştirme firması olarak karşımıza çıkan Epic Games'in oyun mağazası Epic Games Store için yeni güncellemeler yapılmaya devam ediliyor. Gelen en son güncelleme mağazaya iki yeni özelliği getiriyor: Derecelendirmeler ve Anketler. Bu yeni özellikler sayesinde oyuncular, oynadıkları oyunlar için mağaza topluluğuna doğrudan geri bildirim sağlayacak.
 
Derecelendirmeler

Son güncellemeyle gelen Derecelendirme sistemine katılmak için bir oyunu iki saatten daha uzun bir süre oynamanız gerekecek. Oyunculardan (Rastgele seçileceği belirtiliyor) oyunu iki saatten fazla deneyimledikten sonra oyuna birden beşe bir derecelendirme yapılması istenecek. Bir oyun oturumu sona erdiğinde rastgele seçilen oyuncular oyunu birden beş yıldıza kadar puanlama fırsatına sahip olacak.
 
 
 
Zaman içinde bu puanlar ürünün mağaza sayfasının temelini oluşturacak. Bunun yanı sıra oyunun Genel Derecelendirme kısmının oluşturulmasına yardımcı olacak. Şu anda halihazırda Steam'de bu sistem oyunların sayfalarında kullanılıyor.
 
Anketler 
 
 
 
Derecelendirmeden ayrı olarak rastgele seçilen oyunculara oyun sonunda bir anket sunulacak. Ankette en son oyun deneyimi hakkında sorular yer alacak. Sorular birden fazla cevap içerebilecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 1 Saat önce Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 1 Saat önce Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 2 Saat önce F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 3 Saat önce Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler