Epic Games bu hafta 200 TL'lik oyunu ücretsiz veriyor: Eklemeyi unutmayın!

27.05.2023 19:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime geçtiğimiz günlerde açıldı. Bu hafta açık dünya rol yapma nişancı oyunu Fallout: New Vegas - Ultimate Edition'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilirsiniz. Oyunu 1 Haziran Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Fallout: New Vegas - Ultimate Edition
 
 
 
Kıyamet sonrası bir temayı aktaran Fallout: New Vegas, ABD'nin güneybatısının Fallout'a özgü bir tarzda tasarlandığı dünyayı bizlere aktarıyor. Fallout: New Vegas'ta geniş Çorak Topraklar'ı keşfe çıkabiliyor ve farklı farklı hayatta kalan gruplarla beraber etkileşime geçebiliyoruz. Oyun içerisinde bizlere geniş özgürlük sunuluyor ve yapacağımız seçimlerle beraber istediğimiz gruba yönelebiliyor ve katılabiliyoruz.
 
Seçimlerin oyunun gidişatına etki ettiği oyunda geniş kapsamlı Fallout deneyimi bizleri bekliyor. Epic Games oyunun Ultimate sürümünü bizlere ücretsiz olarak sunuyor. Ultimate Edition, New Vegas eğlencesi bütün bir paket olarak bizlere sunuyor. 
 
Paket içerisinde Dead Money, Honest Hearts, Old World Blues ve Lonesome Road eklenti içeriklerinin yanı sıra eşsiz silahları, farklı mermi türlerini ve tariflerle dolu bir zulayı elde edebiliyoruz.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler