Epic Games bu hafta 50 TL'lik iki oyunu ücretsiz veriyor

30.03.2023 21:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular bulmaca macera oyunu The Silent Age'i ve aksiyon oyunu Tunche'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 6 Nisan Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki hafta Blazing Sails ve Dying Light Enhanced Edition oyunları ücretsiz olarak oyunculara verilecek. 
 
The Silent Age
 
 
 
İlgi çekici bir hikaye barındıran point and click macera oyunu. The Silent Age oyunu içerisinde kıyamet sonrası bir dünya bizlere sunuluyor. Burada insanlığın ortadan kaybolmasının ardındaki gizemi çözmek ve dünyayı yok olmaktan kurtarmak için büyük bir maceraya atılıyoruz. 
 
- Epic Games sayfası 
 
Tunche 
 
 
 
Büyük bir güce sahip olan Tunche'ın aklını kaybettiği bir maceraya atılıyoruz. Bizlere sunulan dünyayı kötü yaratıklar ele geçiriyor. Oyun içerisinde roguelike ve aksiyon unsurları bizlere aktarılıyor. Oyun içerisinde yine arka planda çeşitli gizemleri çözebilecek ve buradaki dünyaya barışı yeniden sağlamamaya çalışacağız.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 25 Dk önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 40 Dk önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 2 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 3 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler