Epic Games bu hafta Death Stranding oyununu ücretsiz veriyor!

19.05.2023 17:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime geçtiğimiz gün açıldı. Bu hafta açık dünya aksiyon macera oyunu Death Stranding'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilirsiniz. Oyunu 25 Mayıs Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Death Stranding 
 
 
 
Death Stranding'de oyuncular Sam Bridges rolünü üstleniyor ve gizem dolu bir yolculuğa çıkıyor. Hideo Kojima tarafından biz oyunculara sunulan bu yapım içerisinde açık dünyada sağı solu gezebiliyor, etrafı keşfedebiliyor, gizemli yaratıklarla mücadele ediyor ve bizlere emanet edilen eşyaları bir noktadan diğer noktaya doğru taşımaya çalışıyoruz.
 
Death Stranding, Decima Engine oyun motoruyla geliştirildi ve oyuncular tarafından sevilen bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyun PC'de Intel XeSS, AMD FSR 2.0 ve NVIDIA DLSS 2 teknolojilerini destekleyen ilk oyunlardan biri.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler