Epic Games de Video Game Awards'da Oyun Duyuracak!

Güç gösterisi için yayınlanan Samaritan gerçek mi oluyor?
05.12.2011 21:20 Samet Konuksal


     Video Game Awards'ın düzenleneceği tarih yaklaştıkça, firmaların duyuruları da birer birer gelmeye başlıyor. Geçtiğimiz günlerde gelen PS3'e özel The Last of Us ve Transformers: Fall of Cybertron'ın videolarının yanı sıra bir bomba da Epic Games'den geliyor.
 
     Gears of War serisinin yaratıcısı Cliff Bleszinski'nin sunduğu bu videoda, firmanın 20. yılına özel olarak, Epic Games'in Kuzey Karolina ekibinden yepyeni bir oyunun sunumunun ilk kez Video Game Awards'da gösterileceği belirtiliyor.
 
     Ayrıca Bleszinski, Infinity Blade ve Gears of War serileriyle de Video Game Awards'da yer alacaklarını ekliyor.
 
     Sanırım bu gidişle Video Game Awards da birkaç yıl içinde E3 fuarları gibi bir oyun şölenine dönüşecek. BioWare, Remedy, Kojima Productions, High Moon Studios, Sony ve son olarak Epic Games. Bakalım ödül törenine kadar daha ne sürprizler gelecek?
 

Epic Games Tease
Get More: Epic Games Tease

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 2 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 3 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler