Epic Games İndirimlerinden Oyun Tavsiyesi

25.12.2019 14:04 Özgür Eroğlu

İndirimlerden alabileceğiniz tavsiye yazılarımıza devam ediyoruz. Geçtiğimiz yazıda Steam'den alabileceğiniz oyunları listelemiştik. Buraya tıklayarak ona ulaşabilirsiniz.
 
Bu yazımızda ise Epic Games üzerindeki oyunlardan tavsiye vereceğiz. Ancak sizin de bildiğiniz gibi Epic Games haftalık olarak, hatta şu sıralar günlük olarak yeni oyunlar hediye ediyor ve bunlar daha çok düşük bütçeli yapımlar. O yüzden bu yazımızda, son yıllarda çıkmış olan ve gerçekten iyi bir indirime sahip olan oyunları tavsiyede bulunduk.
 
Genel indirimlere buradan bakabilirsiniz. Ayrıca Epic Games şu anda 60 TL'lik ücretsiz bir kupon veriyor. Bu kuponları 80 TL üzeri alışverişlerinizde kullanabiliyorsunuz. Her 80 TL'lik alışverişinizde ise yeni bir 60 TL'lik kupon veriyor. 
 
Control
 
Bu yılın en önemli ve en başarılı yapımlarından bir tanesi. 66,33 TL'lik fiyatı da gerçekten çok uygun. 
 
 
 
Borderlands 3
 
İkinci oyunu ile kalbimizi kazansa da bu oyunda büyük farklar ne yazık ki yok. Ama ilk iki oyunu sevip yeni bir macera arıyorsanız kaçırmayın. Özellikle arkadaşlarınızla oynarsanız çok daha keyifli hale geliyor. Şu anda 200 TL'lik bir fiyatı var ancak kupon ile birlikte 140 TL'ye geliyor. Yakın zamanda daha ucuza bulamayabilirsiniz.
 
 
 
Anno 1800
 
Şehir kurma ve strateji açısından son yılın en iyi oyunlarından birisiydi Anno 1800. 169,95 TL'ye satılıyor ve 60 TL'lik kupon ile 109, 95 TL'ye satın alabilirsiniz. Yakın zamanda bu fiyata da bulabileceğinizi sanmıyoruz.
 
 
 
Assassin's Creed Origins
 
Kötü giden seriyi tersine çeviren bir yapım. Her ne kadar çok başarılı olmasa da Geçen yıl çıkan Assassin's Creed Odyssey'in temelleri bu oyunda atıldı. 77.25 TL'ye satılıyor şu anda. Ancak 60 TL'lik kupon sayesinde, oyunun Deluxe Sürümü'nü alarak 29,75 TL'ye alabilirsiniz.
 
 
The Division 2
 
Şu sıralar her ne kadar oyuncu sayısında bir düşüş olsa da denememişler için bu fiyat gayet güzel bir fırsat ve en azından birkaç ay boyunca keyifli saatler geçirebilirsiniz. 77,25 TL'lik bir fiyatı var. Ancak 60 TL'lik kupon sayesinde oyunun Gold Sürümü'nü alarak 41,80 TL'ye satın alabilirsiniz.
 
 
 
Red Dead Redemption 2
 
Geçtiğimiz yılın en iyi oyunu anlatmaya gerek yok. PC'deki performans sorunları da giderildi. Oynamayanlar için büyük fırsat. 239 TL'ye satılıyor şu anda ancak kupon ile birlikte 180 TL'ye satın alabilirsiniz ve kesinlikle bu fiyatı hak ediyor. 
 
 
 
Ancestors: The Humankind Odyssey
 
Açık dünya hayatta kalma oyunu olan bu oyunu sadece türü sevenlere tavsiye ediyoruz ancak fiyat olarak da iyi bir fiyatı var. Riske atmak isterseniz atabilirsiniz. 114,50 TL'ye satılıyor ve kupon ile birlikte 55,50 TL'ye satın alabilirsiniz.
 
 
 
Beyond Two Souls & Heavy Rain 
 
Hikaye anlatma konusunda son derece başarılı olan bu iki oyunu henüz oynamadıysanız kaçırmayın ikisinin de 63,00 TL'lik bir fiyatı bulunuyor.
 
  
Trover Saves the Universe 
 
Rick and Morty tadında bir oyun arayanlar için mükemmel bir oyun çünkü Rick and Morty'nin yapımcıları tarafından yaratıldı oyun. 39,20 TL'lik fiyatıyla da denemeniz gerek, garip ve komik bir yapım olduğunu söyleyebiliriz. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler