Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

13.10.2022 20:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular korku hayatta kalma macera oyunu Darwood'u ve eğlence macera oyunu ToeJam & Earl: Back in the Groove'u kalıcı bir şekilde kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 20 Ekim Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki ücretsiz oyunlar da belli oldu. Bu oyunlar arasında Evoland Legendary Edition ve Fallout 3: Game of the Year Edition yer alıyor. 
 
Darkwood
 
Darkwood - Korku ve hayatta kalma türüne yeni bir bakış. Gündüzleri dopdolu ve sürekli değişen dünyada dolaş, sonra da kulübene saklanıp şafağın sökmesi için dua et. 
 
Epic Games sayfası
 
https://store.epicgames.com/tr/p/darkwood-fa73bd
 
ToeJam & Earl: Back in the Groove! 
 
'Bu oyun eski skool hip-hop ve reçel ile aşılanmış bir funky taze roguelike macera eski klasik müthiş gerileme ile dolu. Orijinal Funk Lordu (ve yaratıcısı) Greg Johnson, taraftarların beklediği netice ile dümene geri döndü! 
 
Epic Games sayfası
 
https://store.epicgames.com/tr/p/toejam-and-earl-back-in-the-groove-cddc16

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 11 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler