Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı

02.12.2022 12:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunları erişime açıldı. Bu hafta oyuncular rol yapma strateji oyunu Fort Triumph'ı ve oyun oluşturma aracı RPG in a Box'u kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanesine ekleyebilir. Oyunları 8 Aralık Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Öte yandan bir sonraki hafta ücretsiz dağıtılacak oyunlar da açıklandı. Bu oyunlar arasında Saints Row IV: Re-Elected ve Wildcat Gun Machine yer alıyor.
 
Epic Games bu hafta oyunculara iki oyun veriyor
 
 
Her hafta farklı farklı yapımları bizlere ücretsiz ve kalıcı bir şekilde sunan Epic Games geçtiğimiz hafta uzay temalı aksiyon oyunu STAR WARS: Squadrons'ı vermişti. Şimdi ise Fort Triumph ve RPG in a Box'ı veriyor.
 
Fort Triumph 
 
Fort Triumph, XCOM'ın sıra tabanlı savaşları ile HOMM'un dünya keşfini bir araya getiren bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda kasaba kurabiliyor, çeşitli öğeler toplayabiliyor, kahramanlarımızı geliştirebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz.
 
- Epic Games sayfası
 
RPG in a Box 
 
Hikaye ve fikirleri hayata geçirebileceğimiz RPG in a Box, eğlenceli ve basit bir şekilde oyun oluşturma sistemini bünyesinde barındırıyor. Bu bağımsız araç ile başka interaktif deneyimler oluşturabiliyor ve kendi fikirlerimizi hayata geçirebiliyoruz.
 
Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 1 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler