Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunlarını Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

20.04.2024 20:31 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunları bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde erişime açıldı. Şu anda komedi odaklı macera oyunu The Big Con'u ve parti tabanlı strateji oyunu Town of Salem 2'yi kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunları 25 Nisan Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Bir sonraki haftanın oyunları arasında ise INDUSTRIA ve LISA: Definitive Edition yer alıyor. Bu oyunları daha önceki haberimizde sızıntı bir şekilde sizlere sunmuştuk. 
 
The Big Con
 
 
 
90'larda genç bir usta dolandırıcı olarak suç dolu bir yolculuk macerasında Amerika'nın altını üstüne getirebileceğiniz bir macera. Meraklı ve alaycı bir lise öğrencisi olan Ali olarak oynayabileceğiniz yapımda ülkeyi bir uçtan öbür uca dolaşabiliyorsun. Ayrıca büyük bir yolculuğa çıkmak amacıyla grup kampından kaçabiliyor ve ailenin video dükkanını kurtarmaya başlıyorsun.
 
- Epic Games sayfası
 
Town of Salem 2
 
 
 
Town of Salem 2 aldatmaca ve olaylardan çıkarım yapmaya dayalı bir oyun. Salem Kasabası sakinlerinin arasında masumları hedef alan hainler saklanıyor. Cinayet, Gizem, Büyü ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.
 
- Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler