Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı: Supraland

16.06.2022 18:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki oyunu erişime açıldı. Bu hafta oyuncular bulmaca keşif oyunu Supraland'i kalıcı bir şekilde kütüphanesine ekleyebilir. Supraland'i 23 Haziran Perşembe TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Epic Games'in bir sonraki hafta oyunculara vereceği oyunlar da açıklandı. Bu oyunlar arasında A Game Of Thrones: The Board Game Digital Edition ve Car Mechanic Simulator 2018 yer alıyor. 
 
Supraland, birinci şahıs metroidvania bulmaca oyunu. Başlıca ilham kaynakları Zelda, Metroid ve Portal.

Supraland, oyuncunun zeki olduğunu varsayar ve bağımsız olarak oynamasına izin verir. Hikâye minimaldir, sana ulaşmaya çalışacağın kapsamlı bir hedef sunar ve ardından seni özgür bırakır. Çocuklara uygun görsellere rağmen oyunun ana hedef kitlesi deneyimli oyuncular. Oynama süresi ise 12 ila 25 saat arası. 
 
Epic Games sayfası
 
https://store.epicgames.com/tr/p/supraland

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 7 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler