Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın

04.11.2023 14:37 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda aksiyon macera oyunu Turnip Boy Commits Tax Evasion'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 9 Kasım Perşembe TSİ 18:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Turnip Boy Commits Tax Evasion 
 
 
 
İlgi çekici yapısıyla Turnip Boy Commits Tax Evasion oyununda toplum için  bir tehdit oluşturan sevimli bir şalgamın kontrolünü elinize alıyorsunuz. Vergi ödeme işinden kaytarıp evinizden çıkarıldıktan sonra Mayor Onion'a olan büyük borcunuzu geri ödemek için destansı bir göreve çıkıyorsunuz.
 
Burada bitkisel bulmacaları çözüyor, eksantrik sebze ve meyvelerle tanışıyor ve hem büyük hem de küçük hayvanlara karşı dövüşlere girişmek için bahçe aletlerini kullanabiliyorsunuz. 
 
- Epic Games sayfası
 
Oyun fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 11 Dk önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler