Epic Games'in Veritabanındaki 200 GB'lık Veri Sızdırıldı!

28.02.2024 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir hacker grubu, Epic Games'in veri tabanında yer alan yaklaşık 200 GB'lık veriyi ele geçirdiğini bildiriyor. Cyber Daily tarafından bildirildiği üzere Mogilevich adıyla anılan bu hacker grubu, Darknet sitesinde Fortnite ve Epic Games'e ilişkin verilerin ellerinde olduğunu iddia ediyor.
 
Verilerin şu anda satıldığı bildiriliyor 
 
 
 
Yayınladıkları mesajda, Epic Games'in sunucularına sessiz bir şekilde saldırı gerçekleştirdiklerini ve toplamda 189 GB boyutundaki bilgilerin ele geçirildiği ifade ediliyor. Bu veriler arasında e-postalar, şifreler, kullanıcıların gerçek isimleri, ödeme bilgileri, kaynak kodları ve daha fazlasının bulunduğu belirtiliyor.
 
Aynı mesajda, bu verilerin satılık olduğu ve bu verileri satın almak isteyen bir kişi için de bağlantı linkinin olduğundan söz edebiliyoruz. Hacker grubu içerisinde yer alan biri, verilerin satın alınması için 4 Mart'a kadar süre veriyor. Ancak bu verilerin fiyatı hakkında herhangi bir rakam verilmiyor.
 
Öte yandan Cyber ??Daily'e göre Mogilevich yeni bir fidye yazılımı grubu olarak karşımıza çıkıyor ve Epic Games de grubun dördüncü hedefi. Bunlardan ilki, geçen hafta hacklenen Nissan yan kuruluşu Infiniti USA'ydı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler