Epic Games'in Yeni Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı: Eklemeyi Unutmayın!

29.02.2024 22:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere erişime açıldı. Şu anda ritim tabanlı aksiyon macera oyunu Aerial_Knight's Never Yield'ı kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 7 Mart Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Aerial_Knight's Never Yield
 
 
 
Ritim tabanlı bir sistemi bünyesinde barındıran ve sürekli olarak koşabileceğimiz bu macerada gizemli bir karakteri kontrol ediyoruz. Oyunda gerçekleri ortaya çıkarmak için olabildiğince hızlı koşmaya çalışıyor ve çeşitli zorlukları aşmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.

Geliştirici ekibin belirttiğine göre oyun ortalama bir aksiyon filmi uzunluğunda. Yani yaklaşık olarak 1,5 saatlik bir deneyimi bizlere sunuyor. Şu anda oyun Epic Games kapsamında tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor. Bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu yapıma göz atmanızda yarar var.
 
-Epic Games sayfası

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 12 Dk önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler