Epic Games'in gelecek hafta vereceği ücretsiz oyun sızdırıldı

30.03.2023 14:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta kullanıcılara ücretsiz oyun ve oyunlar dağıtan Epic Games'in gelecek hafta sunacağı oyun sızdırıldı. Gelecek haftanın oyunu normal şartlarda bugün TSİ 18:00'de duyurulacak. Ancak görünüşe göre resmi bir duyuru yapılmadan önce açığa çıktı.
 
Doğru sızıntılarla tanınan billbil-kun tarafından 
 
 
 
Güvenilir sızıntılarla ön plana çıkan Twitter kullanıcısı billbil-kun, bu sefer gelecek haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunuyla karşımıza çıkıyor. Billbil-kun'a göre haftaya kullanıcılara Dying Light: Enhanced Edition verilecek. Kullanıcılar bu oyunu 6-13 Nisan tarihleri arasında ücretsiz bir şekilde Epic kütüphanesine ekleyebilecek.
 
2016 yılı içerisinde piyasaya sürülen Dying Light: Enhanced Edition, orijinal Dying Light oyununu, The Following hikaye genişlemesini ve bir dizi DLC'yi içeriyor. 
 
Öte yandan oyuncular bugün TSİ 18:00'e kadar ücretsiz olarak Chess Ultra'yı ve World of Warships - Starter Pack: Ishizuchi paketini talep edebilir. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 1 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 1 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 2 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 2 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler