Epic Games'ten 390 TL Değerindeki Oyunu Ücretsiz Almayı Unutmayın

17.02.2024 15:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Her hafta ücretsiz oyunu ve oyunları kullanıcılara sunan Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu bildiğiniz üzere Perşembe günü erişime açıldı. Şu anda rsimülasyon yarış oyunu Dakar Desert Rally'i kalıcı bir şekilde Epic Games kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunu 22 Şubat Perşembe TSİ 19:00'a kadar ücretsiz olarak edinebilirsiniz.
 
Dakar Desert Rally 
 
 
 
Geniş kapsamlı off-road yarış macerasında sadece yarış arabalarını değil aynı zamanda kamyonları, arazi araçlarını, motosikletleri ve daha fazlasını kullanabiliyorsunuz. Her bir araç ile beraber farklı oyun deneyimi elde edebiliyor ve büyük adlı ralli yarışlarına katılım sağlayabiliyorsunuz. Bununla beraber kendinize ait bir kariyer sistemi kurabiliyor ve bu kariyer sistemi ile hem tek oyunculu hem de çevrimiçi olarak yarışlarda rekabet edebiliyor ve dilediğiniz zaman da çevrimdışı moda geçiş yapabilirsiniz.
 
- Epic Games sayfası

Oyunda farklı bölgeler bulunuyor ve bu farklı bölgeler içerisinde hem manzaraların hem de atmosferlerin değiştiğini deneyimleyebiliyorsunuz. Yarış deneyimi şu anda tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Epic Games Platformlar: PC Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Epic Games Tür: Platform Çıkış Tarihi: 6 Aralık 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 2 Saat önce Paycell 19 Mayıs PUBG Kupası Başlıyor 2 Saat önce Korku Oyunu DreadOut Remastered Collection, PS5 ve Switch için Duyuruldu 3 Saat önce Beyblade X: XONE Switch ve PC için Duyuruldu 3 Saat önce Tchia Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler