Epic: "Gears of War 3 Son Değil!"

Gears of War 3, Xbox 360'ın exclusive yapımları arasında en çok beklenenlerin başında geliyor.
05.04.2011 21:10 Levent Polater

 
    Gears of War serisinin Gears of War 3 ile biteceğini sanıyorduk, meğerse durum farklıymış, Epic'ten gelen açıklamaya göre Gears of War serisi Gears of War 3'ten sonra da devam edecek, biten tek şey ise Marcus Fenix'in hikayesi olacak.
 
    Eylül ayında çıkışını yapacak olan oyun için bu açıklamayı yapımcılardan Rod Fergusson yaptı. Üçüncü oyunun üçlemeyi sona erdireceğini ama farklı Gears of War'lar ile karşılaşacağımızı belirten Fergusson, "Bu Marcus Fenix'in hikayesi ve insanlar bunun tamamını gördükten sonra tatmin olacaklar" dedi.
 
    Gears of War serisine üçüncü yapımdan sonra ne olacağı bilinmiyordu. Böylelikle yeni bir Gears of War oyunu görebileceğimizi bilmek Xbox 360 sahiplerini rahatlatmış olmalı. Gears of War 3, 20 Eylül'de tüm dünya için aynı anda Xbox 360 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gears of War 3 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Epic Games, Inc. Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler