Epic Özel Oyunları Borderlands 3 ve Metro Exodus'u Artık Humble Store'dan da Satın Alabilirsiniz

02.05.2019 11:20 Gazali Çetinkaya

 
Epic Games, PC'de kendi mağazasında özel olarak satışa sunulan Metro Exodus, Dangerous Driving ve Borderlands 3'ün artık Humble Store üzerinden de satın alınabilir olacağını duyurdu. Yakında daha fazla oyun eklenecek.

Epic Games: "GDC'de duyurulan Humble Bundle ve Epic arasındaki iş ortaklığı meyvelerini vermeye başladı. Bugün Humble Store'da Metro Exodus ve Dangerous Driving oyunlarını satın alabilir ve Borderlands 3 için ön alım yapabilirsiniz; daha fazla oyun çok yakında gelecek!"

Metro Exodus ve Borderlands 3 standart sürüm fiyatı 309,00 TL. Yani Epic Games Store'daki fiyat ile aynı. Fakat Dangerous Driving Humble Store'da 178,88 TL iken Epic Games Store'da 99,99 TL. Humble Store üzerinden yapılan satın alımlar Epic Games Store anahtarı veriyor ve Epic Games Store hesabı gerektiriyor.
 
Epic Games yayınladığı blogda başka duyurular da yaptı.

Mağazada Nisan ayı için planlanan özellikler şirketin geliştirme çalışmaları ve yeni oyun lansmanları için gereken çevrimiçi özellikleri desteklemeye odaklanılması gibi sebeplerden dolayı Mayıs ve Haziran ayına kaydırıldı.

Epic Games, 2019 yılı boyunca ücretsiz oyunlar sunarak geliştiricileri ve yayıncıları desteklemeye devam edeceklerini belirtti ve şimdiye kadar 25 milyondan fazla oyunun ücretsiz yüklenmesini sağladıklarını duyurdu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Metro Exodus Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: 4A Games Dağıtıcısı: TBA Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 33 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler