Erken Erişimde Bulunan Islands of Nyne: Battle Royale'in Geliştirilmesi Sonlandırıldı, Oyun F2P Oldu

20.12.2018 11:38 Gazali Çetinkaya

 
Temmuz 2018'de Steam'de erken erişime açılan bilim kurgu birinci şahıs nişancı battle royale oyunu Islands of Nyne: Battle Royale'in geliştirme süreci sonlandırıldı ve oyun tam sürüme geçiş yapamayacak.

Bununla birlikte oyun oynaması ücretsiz oldu ve sunucular bir süre aktif kalacak.
 
29 Kasım'dan sonra oyunu veya oyun içi skin alan herkes Steam üzerinden para iadesi alabilecek. Ayrıca oyun için son bir güncelleme yayınlanacak ve bu güncelleme tüm katkıda bulunanlara ve destekçilere teşekkür etmek amacıyla oyunun menüsüne credits ekranı ekleyecek. Ek olarak, stüdyo sunucu host çözümlerinin yollarını arıyor ve böylece oyuncular özel maçlara ev sahipliği yapabilecek.
 
Geliştirici Define Human Studios "Ne yazık ki, tüm maceralar sona erer ve bizim için bu zaman beklediğimizden biraz daha erken geldi. Gerçek şu ki, işleri tersine çevirme çabalarımız son güncelleme ve fiyat düşüşüne rağmen artık geliştirme maliyetlerini finansal olarak destekleyemiyoruz." dedi ve tüm oyuncu topluluğuna teşekkür etti.
 
Islands of Nyne: Battle Royale'in fragmanına, ekran görüntülerine ve detaylarına Steam sayfası üzerinden göz atabilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 49 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler