Escape from Tarkov'a Harita Genişlemesi ve Daha Tehlikeli Yapay Zeka Geliyor

16.07.2020 08:10 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Battlestate Games, kapalı beta aşamasında bulunan online FPS oyunu Escape From Tarkov'un yakında yayınlanacak 12.7 güncellemesinin yama notlarını paylaştı.

Güncelleme oyunun en eski haritalarından biri olan Customs'ı genişletecek. Harita genişlemesi inşaat alanının güneyine yeni bir bölüm ekleyerek ve daha önce erişilemeyen birkaç binayı erişime açarak haritanın boyutunu yaklaşık %30 büyütecek.

Shoreline haritasına da yeni görevler ve yeni Scav boss'u Sanitar ekleniyor.

Yapay zeka Scav'larda da geliştirmeler var. Artık gruplaşarak oyunculara saldırabilecek. Ayrıca artık öldürdükleri oyunculardan loot yapabilecekler. Bu da yüksek seviye ekipmanın yapay zeka tarafından oyunculara karşı kullanılabileceği anlamına geliyor.

Yeni silahlar ise FN GL40 bomba atar ve Mossberg 590A1 pompalı tüfek.

Güncelleme aynı zamanda yetenek sisteminde değişiklikler, yeni mermi türleri, yeni stim'ler, optimizasyon, hata düzeltmeleri ve daha fazlasını içeriyor. Detaylarına buradan göz atabilirsiniz.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Escape from Tarkov Platformlar: PC Geliştirici: Battlestate Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: MMO-TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
610 TL'lik Oyun Steam'de Kısa Süreliğine Oynaması Ücretsiz Oldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 2 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 3 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler