Eski Activision Blizzard Yöneticileri, "Başarısız" Kadınlar için Özür Diledi

27.07.2021 15:00 Umut Tandoğan

 
 
Eski Activision Blizzard yöneticileri, geçen hafta kadınlara yönelik taciz ve ayrımcılık nedeniyle açılan davaya tepki gösterdi.
 
California Adil İstihdam ve Konut Departmanı, geçen hafta kadınlara yönelik muamelesiyle ilgili olarak "eyaletin medeni haklarını ve eşit ücret yasalarını ihlal ettiği" gerekçesiyle Activision Blizzard'a dava açtı.
 
Blizzard Entertainment Başkanı J. Allen Brack, çalışanların ve iddiaların "son derece rahatsız edici" olduğunu kabul ederken, birden fazla oyun kuruluşu Activision Blizzard'ı en azından geçici olarak yayınlamayı durduracaklarını bildirdi.
 
Activision Blizzard'a ait tüm sosyal medya kanalları son birkaç gündür sessizliğini koruyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Activision Blizzard Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler