Eski BioShock Geliştiricileri Yeni Bİr Hayatta Kalma Oyunu Duyurdu

08.10.2014 11:57 Ömür Gencer


       Daha önce BioShock, Halo, Guitar Hero ve Rock Band serilerinde çalışan bünyesinde BioShock'un sanat yönetmeninin de yer aldığı oyun geliştirme ekibi yeni bir hayatta kalma oyunu için Kickstarter'a başvurdu.
 
        The Flame in the Flood adındaki yapım izometrik kamera açısına sahip, kıyamet sonrası dünyada geçen bir hayatta kalma oyunu.  Geliştirici ekip Huckleberry Finn, Life on the Mississippi, Heart of Darkness, Mud, ve Beasts of the Southern Wild gibi yapımlardan ilham aldıklarını, tüm bu yapımların karamsallığını, ilginçliğini, sanatsallığını ve macera yapısını bir oyuna aktarmak istediklerini belirtiyor. Toplumun tamamen değiştiği bir dünyada geçen The Flame in the Flood oldukça hoş bir görsellik sunuyor.
 
       150,000 dolar toplamayı hedefleyen yapım ilk gününde 43,495 dolar toplamış durumda. Oyun hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak isterseniz veya oyunu desteklemek isterseniz The Flame in the Flood'un Kickstarter sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Flame in the Flood Platformlar: PC PS4 Geliştirici: The Molasses Flood Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 24 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 2 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 4 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 4 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 6 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler